Shanghai 10 dage

Shanghai 10 dage

Shanghai 10 dage

 

Fantastisk rejse til det østlige Kina, med udgangspunkt i Shanghai.

Shanghai Kinas største metropol, hvor de højeste bygninger i Kina findes. Shanghai er også gamle dage, og det gamle Kina og det moderne Kina, kan her opleves i skøn harmoni.

Udenfor Shanghai ligge de smukke byer Suzhou, byen med de smukkeste haver i Kina, og Hangzhou, med den berømte og beundrede Vestsø. Ture til disse byer er med i pakken, ophold 1 nat i Hangzhou.

Der bliver også tid til nogle dage på egen hånd, til at udforske Shanghai som man har lyst.

 

Alle disse ting i den samlede pakke, en super rejse på 10 dage.

Flyvning med SAS dierkte til Shanghai og retur.

Med i Prisen:

 • Flyrejse København - Shanghai t/r med SAS i økonomiklasse
 • Transfer Lufthavn - Hotel - Lufthavn i Shanghai
 • 8 overnatninger i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Tilknyttet engelsktalende lokalguide under hele opholdet
 • Udflugter med guide som beskrevet i programmet
 • Dansktalende rejseleder v. minimum 15 deltagere
 • Fortæring i henhold til program (8xmorgenmad, 5xfrokost, 3xmiddag)
 • Kendte skatter og afgifter betalt

 

Ikke med i Prisen:

 • Visum til Kina
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Egne arrangementer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hotel, såsom minibar, tøjvask, kuffertservice mm., internet hvis hotellet tager gebyr.
 • Enkeltværelsestillæg
 • Opredningstillæg ved 3. seng (tillæg til prisen fordi værelset opgraderes til et større værelse)
 • Dansk rejseleder ved grupper under 15 personer

Hotel i Shanghai


Equatorial Hotel Shanghai

Sinex Rejsers 4 stjernede hotel i Shanghai. Central beliggenhed ved Nanjing East Road. Metro station 5 minutters gang fra hotellet.

Tæt på Xiantiandi, den gamle franske koncession, med et have at cafeer og gode restauranter.

Hotellet har swimming pool og Spa område. Fantastisk morgenmadsbuffet, med både veltillavet vestlig morgenmad og kinesisk morgenmad. Kokke der laver din morgenmad.

Se mere på dette link. Equatorial Hotel Link.

 

Holiday In Express Putou

3 -4  stjernet hotel af god turistklasse standard. God beliggendhed ved metro linie 13. Vestlig morgenmad på hotellet

________________________________________________________________________________________________

Shanghai

Highlights


Fly direkte til og fra Shanghai med SAS


Vælg imellem 3 eller 4 stjernet hotel m. pool


Stor udflugtspakke i Shanghai og omegn


Transfers i Shanghai

Priser

Individuelle rejser kan rejses på hvilket som helst tidspunkt.

Individueller rejser er for mindre end 10 personer.

Prisoversigt er for 1 person er angivet som ophold i enkeltværelse

For 2 personer eller mere er prisen for ophold i delt dobbeltværelse.

Ønsker man enkeltværelse i forhold til prisen i delt dobbeltværelse er der et tillæg for at bo i enkeltværelse. Oplyses ved henvendelse.

Ved individuelle rejser kan man vælge imellem 2 faste hoteller

Ønsker man at bo på et hotel efter eget valg, send en forespørgsel og Sinex Rejser giver et tilbud på rejsen med ønsket hotel  (Individuelle priser er vejledende)

Holiday Inn Putou

Equatorial Hotel

Afrejsedatoer for grupperejser til Shanghai 10 dage

Grupper minimum 10 personer skal være tilmeldt for at rejsen gennemføres. Ved 15 personer er der dansk rejseleder med.

Grupperejser bor på Holiday Inn Express Putou

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Program

Dag 1

København

Afrejse fra København kl. 18:40. Gruppen mødes i Kastrup Lufthavn ca. 2 timer før afgang. Vi flyver med SAS-fly direkte til Shanghai. Der serveres måltider og vises film undervejs. Du har

mulighed for at købe toldfri varer.

 

Dag 2

Shanghai

Mellem København og Shanghai er der en tidsforskel på +7 timer (+6 timer, når

det er sommertid). Vi ankommer til Shanghai's elegante Pudong lufthavn, kl. 10:55,

hvor vi bliver mødt af vores lokale kinesiske guide og kørt til hotellet, hvor vi

bliver indkvarteret. Vi slapper af resten af dagen.

 

Dag 3

Shanghai

Fortæring: B, L, D

Dagen starter med en tur til den berømte havnefront The Bund. Her ligger de gamle bygninger opført i tiden omkring 1890 og op til slutningen af 1930. Bygningerne er europæisk inspireret og er i de fleste tilfælde også opført af udenlandske firmaer, der her satte sig ned i Shanghai. Særlig the Bund nr. 7, har interesse, her finder du Store Nord's første hovedkvarter i Shanghai, bygget i 1906.

Herefter går turen til det gamle Shanghai, hvor den gamle have fra Ming tiden Yu Yuan haven besøges. Et typisk eksempel på en kinesisk have opført af en rigmand der havde tjent under Ming kejseren. Det gamle Shanghai er også en stor bazar, med at hav af små gader med forretninger. Der bliver tid til at være på egen hånd, inden der spises frokost i området.

Efter frokost går turen til den anden side af Hunagpu floden, floden der deler Shanghai i en øst del og en vest del. Vi tager til Pudong siden af floden, hvor de største og højeste huse i Kina findes. Vi tager op i  det højeste af dem alle, Shanghai Financial Center, hvor målet er udsigtsplatformen på etage 100. Her breder en fantastisk udsigt sig ud, hvor man får et panoramavue over Shanghai.

Turen går herefter tilbage til Puxi siden af floden, hvor du skal opleve en sejltur på den berømte Huangpu flod. Der sejles ned ad floden og man får et storslået udsyn til alle bygningerne langs med floden. Her får du virkelig øje på hvilken spændende arkitektur der arbejdes med i Shanghai.

Herfefter er der middag, og der køres tilbage til hotellet.

Om aftenen, kan man mod en merpris opleve et utroligt flot akrobatikshow. Dette aftale med rejselederen i Shanghai

Tehuset i det gamle Shanghai

Shanghai Pudong, Shanghai Tower, Shanghai World Financial Center og Jinmao bygningen,

Dag 4

Shanghai

Fortæring: B, L

Om morgnen køres til Shanghai Museum, midt i Shanghai på Peoples Square. Museet indeholder flere forskellige udstillinger af kinesisk kultur, samt hvilke smukke produkter det kinesiske samfund har fremstillet igennem tiderne. Tiden går hurtigt i museet, men efter ca. 1½ time kører vi videre til Tian Zi Fang i Taikan Lu. Et meget specielt område i Shanghai, hvor det meste stammer fra koncessionstiden efter opiumkrigen i 1842. Et sted med snævre gader og en helt speciel atmosfære. Der spises frokost i nærheden af Taikan Lu.

Efter frokost går turen til et tempel, hvor den berømte Jade Buddha, eller Emerald Buddha er. Templet er et traditionelt opbygget Buddhistisk tempel, men det specielle her er den meget

smukke Buddha figur udført i hvid jade. Stedet valfartes til af mange mennesker hver dag. Du får mulighed for at bevæge dig rundt i templet på egen hånd og se alle de spændende klenodier der findes her.

Dagen sluttes af med en tur til det gode marked Taobao, hvor man kan købe alt hvad hjeret begærer. Efter et par timer her opsamling og kørsel til hotellet.

Aftnen er på egen hånd, hvor du får mulighed for at prøve dit nyvundne kendskab til Shanghai af, og begive sig ud i aftenlivet i denne fantastiske by. Vores hotel ligger meget centralt, med en metro station lige om hjørnet

 

Dag 5

Shanghai - Suzhou - Shanghai

Fortæring: B, L, D

Efter morgenmad på hotellet, tager vi med vores private bus på en tur til Suzhou. Suzhou kan dateres ca. 2.500 år tilbage i historien. Byen er også blevet kaldt Østens Venedig af Marco Polo da han besøgte byen omkring 1280.

Køreturen bringer os igennem landbrugsområder med rismarker og dambrug, og vi når Suzhou efter ca. 1½ time.

I Suzhou starter vi med at besøge en af de smukkeste og mest berømte haver i Kina, nemlig Den Ydmyge Administrators Have. Haven er meget stor, og alle aspekter af kinesisk havekunst er indarbejdet i haven. Vi bruger ca. lidt over 1 time til at gå igennem haven og se de smukke pavilloner, der hver især har haft deres egen funktion, ofte tilegnet de forskellige årstider.

Suzhou er Kinas silkeby nr. 1, og vi skal naturligvis også se hvordan man fremstiller og forarbejder silke, lige fra de nyfødte silkeorme til de smukke færdige produkter. Vi kører til Silkefabrik nr. 1 i Suzhou, hvor der selvfølgelig også er mulighed for at købe ægte silke, hvis man har lyst til det. Der spises frokost på fabrikken.

Næste mål er at se den gamle Panmen Port, der er en del  af fæstningsanlægget omkring det gamle Suzhou. Porten er speciel, idet den både er port for de der kom ad landevejen og for de der kom sejlende. Portanlægget er snedigt anlagt, hvis en fjende ville trænge ind, da kunne man indelukke fjenden og gøre det af med ham.

Fra Panmen Porten sejler vi videre i en lille båd på Grand Canal, der løber igennem Suzhou. Vi sejler ca. ½ time. Vores næste mål er at bestige Tiger Hill og se den gamle pagode på toppen af det lille bjerg. Pagoden på toppen hælder en del, og minder om det skæve tårn i Pisa.

Vi spiser middag i Suzhou, inden vi kører tilbage til hotellet i Shanghai

Dag 6

Shanghai - Hangzhou

Fortæring: B, L, D

I dag skal vi forlade vore hotel i Shanghai for en enkelt nat. Vi skal en tur til Hangzhou.

Vi skal også prøve at køre med et af de nye højhastighedstog i Kina, et tog der kører med omkring 310 km. i timen.

Vores tog afgår kl. 10 og allerede kl. 10:49 er vi Hangzhou, efter at have tilbagelagt 160 km.

Ved banegården i Hangzhou står vores bus og venter på os, hvorefter vi kører til vores frokoststed.

Efter frokost kører vi lidt udenfor Hangzhou, for at besøge den berømte teplantage Long Jin teplantagen. Teplantagen ligger imellem små bjeger og bakker og hele dalområdet er bevokset med tebuske op og ned af siderne.

Vi får en gennemgang af hvad grøn te er og smager selvfølgelig også, og dette er den fineste grønne te der produceres i Kina. Forårsplukningen er den bedste kvalitet, og de ypperste blade fra denne plukning blev altid i gamle dage givet til kejseren. Idag sendes de til centralregeringen i Beijing. Teen eksporteres ikke, da hele produktionen med lethed kan afsættes i Kina.

Efter teplantagen, køres ind mod Hangzhou igen, og vi skal se det gamle Lin Yin tempel, der kan dateres tilbage til omkring år 200.

Dele af templet har været brændt flere gange, og blev under kulturrevolutionen i Kina fra 1966 til 1976 også udsat for hærværk. Alligevel fremstår templet idag som et af de smukkeste templer i Kina, med utrolig smukke Budhhafigurer og andre klenodier.

Herefter bliver der tid til at være på egen hånd i det gamle Hangzhou, og den spændende handelsgade i området.

Check in på hotellet.

Middag og efter middagen skal vi opleve et smukt show på Vestsøen. Showet hedder Impression of West Lake. Showet foregår for det meste på selve søen. Showet er iscenesat af den berømte kinesiske instruktør Zhang YiMou. Zhang Yimou er også den instruktør der stod for åbningshøjtidligheden til de olympiske lege i Beijing i 2008.

Herefter tilbage til hotellet.

 

Den gamle have Yu Yuan haven i Shanghai

Dag 7

Hangzhou - Shanghai

Fortæring: B, L

Er man i Hangzhou, skal man selvfølgelig sejle en tur på den berømte Vestsø. Dette gør vi naturligvis også, så efter morgenmad og check ud fra hotellet, kører vi til Vestsøen for at stige

ombord i vores turbåd. Søen er omgivet a lave bjerge, hvor pagoder og pavilloner ser frem imellem bevoksningen. Forskellige sagn og historier knytter sig til broer og pavilloner ved søen, og der fortælles om dem alle.

Efter sejlturen, tager vi forbi et lille smukt hus og haveanlæg, der ligger lige ned til søen. Stedet er unikt, og man tænker hvor dejligt det må have været at bo dette sted. Stedet har også en anden historie, idet det under den japanske besættelse af Kina, fra 1937 til 1945 blev brugt som japansk hovedkvarter i Hangzhou.

Herefter skal vi spise frokost.

Kl. 14 tager vi med hurtigtoget tilbage til Shanghai, hvor vi ankommer 14:49, igen er 160 km. tilbagelagt på ingen tid.

I Shanghai venter vores bus, og vi kører til hotellet, samme som før vi tog til Hangzhou og checker ind.

Resten af dagen er på egen hånd.

 

Dag 8

Shanghai

Fortæring B                                                                               

Dagen i dag er til fri afbenyttelse.

Hotellet ligger centralt i Shanghai, og hvis man vil en tur i Nanjing Road, det største handelsgade i Shanghai, er det inden for gåafstand.

Det er også nemt at køre med metro i Shanghai. Metroen er den største metro i verden, og alle egne af Shanghai kan nås på kort tid.

 

Dag 9

Shanghai

Fortæring B

Dagen er til fri afbenyttelse

 

Dag 10

Shanghai - København

Fortæring B

Hjemrejsedag. Hotellets forlades kl. 10:00, og der køres til Shanghai Pudong Lufthavn.

Check in på SAS SK998, med afgang kl. 13:20.

Ankomst til København kl. 18:20

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sinex Rejser Vester Farimagsgade 1 1606 København V

33882266  rejser@sinex.dk  www.sinex.dk