Badeferie i Kina

Badeferie i Kina

Badeferie i Kina


Kinas sydligste provins - Hainan


Kinas sydligste provins, er bestående af en samling øer, hvor hovedøen hedder Hainan.

Hainan ligger både i det subtropiske område og i det tropiske område. Ca. midtvejs kommer man fra subtropisk til tropisk område.

Hainan har de bedste strande og er yderst velegnet til en badeferie i Kina, med kilometerlange sandstrande og lækkert blåt vand.

 

Hovedbyen på Hainan er Haiko, der ligger på den nordlige del af øen. Denne by er også Hainans regeringsby.


I den sydlige del af øen, i det tropiske område, ligger byen Sanya, der er den mest interessante by på øen, set ud fra turisme.

I Sanya området findes der forskellige bugter, med lækre badestrande, hvor de bedste områder er Yalong bugten, Sanya bugten og Dadonghai bugten, og hvor de bedste badestrande findes.


Badeferie i  Sanya eller Yalong bugten


Skal man udpege den absolut bedste bugt til en badeferie i Kina, må det blive Yalong bugten, hvilket også er kendetegnet ved at de største og mest eksklusive hoteller findes her. Hotelkæder som, Hilton, Marriott, Sheraton, Horizon, Ritz Carlton, Pullman og Regent alle 5 stjernede luksus hoteller.


Der findes i Yalong bugten ligledes gode 4 stjernede hoteller med en høj kvalitet, dog ikke alle med direkte adgang til stranden (man skal lige over vejen), men med eget strandareal. Her kan nævnes Crowne Plaza, Holiday Inn og Golden Palm Resort. Alle hoteller med et meget rimeligt prisniveau på en ferie i Kina.


I Sanya Bugten, lidt længere ude af kystvejen fra Sanya, findes ligeledes 5 stjernede luksushoteller, som Holiday Inn, Kempinski og andre. Her findes også en mængde andre hoteller, men uden direkte adgang til stranden, (Lige over vejen så er man på stranden).


I Dadonghai bugten, der nok er den bugt der har det bedste lokalområde på ferie i Kina med restauranter, cafeer og restauranter. Her findes der kinesiske hoteller af høj standard, og her kan især nævnes Resort Intime, der er et 5 stjernet hotel af en meget høj kvalitet, egen strand, men til et rimeligere prisleje end de 5 stjernede hoteller i Yalong bugten.


Derudover ligger hotelkæden Intercontinentals nye hotel i dette område. Et helt nyt hotel opført næsten direkte på stranden, opført i en meget smuk moderne arkitektur. Alle værelser i dette hotel har havudsigt.


Ferie i Kina på dejlige Hainan


Tager man til Hainan er hovedformålet at slappe af, nyde det gode vejr og sin badeferie i Kina, og mindre for at opleve det traditionelle land, dette gør man andre steder. Det gør at Hainan er stedet der sammen med det traditionelle Kina giver en god kombination, når man gerne vil sammensætte sin ferie i Kina, med kulturelle oplevelser og traditionel afslapningsferie.


Hainan byder på strandliv, god mad fra havet, vandsport, ture til regnskovsområder hvor den frodige natur kan opleves samt ikke mindst masser af sol og godt vejr til en badeferie i Kina. På Hainan findes der også et antal varme kilder, hvor der er opbygget lækre hoteller og Spa områder.


Kommer man til Hainan på sin ferie i Kina, kan man opleve at blive ”spist” af små fisk, der blidt masserer ens hud, og spiser de døde celler. I næsten alle områder med varme kilder og spa, findes der bassiner med disse fisk der ikke er sky, men gerne nyder et godt måltid på oversiden af ens ben eller fødder. Disse spaområder tilbyder også varme kilder med forskellige mineralindhold der har gode virkninger på mange forskellige svagheder.


Der findes selvfølgelig udflugtsmuligheder på Hainan, hvis det bliver for kedeligt at ligge ved stranden eller swimmingpoolen.

Sinex Rejser udbyder 5 udflugtsdage til forskellige seværdigheder på øen på badeferie i Kina. Se venligst disse under Udflugter Sanya


Hainan er også kendt for sine golfbaner. Nogle af Kinas bedste golf resorts ligger på øen, smukt anlagt både ved kysten, men også længere inde på øen, hvor man fra banerne kan have den smukkeste udsigt over det sydkinesiske øhav. Der forekommer ind imellem golfturneringer af international klasse på Hainan. I 2005, spillede man således et afsnit af world touren her.

 

Sinex Rejser udbyder ferie i Kina, hvor man kombinerer Hainan med kulturelle oplevelser i Beijing.

Denne rejsetype har fast afrejsedag fra Danmark og fast hjemrejsedag til Danmark. Denne rejsetype er sædvanligvis af 14 dages varighed, hvor 7 dage er i Beijing og 7 dage er på Hainan.


Udover dette tilbyder Sinex Rejser i forbindelse med en hvilken som helst rejse, at arrangere et ophold med badeferie i Kina på Hainan. Det kan være et ophold på 7 dage, 4 dage eller det antal dage der er passende.


Sinex Rejser tilbyder et bredt udvalg af hoteller på Hainan, der vil passe til enhver smag. Se venligst udvalget af hoteller samt de tilbudte pakkeløsninger der kan kobles på en ferie i Kina, pakkerejser eller individuelle ture.


Har de yderligere ønsker til deres ophold på Hainan er de selvfølgelig velkommen til at tage en snak med en af vores erfarne rejsekonsulenter Ring eller Send en forespørgsel til Sinex Rejser.

Tropisk badeferie i Sanya

Fantastiske strande

Vandsport

Golf

Sejlsport

Regnskov

SPA og varme kilder

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sinex Rejser Vester Farimagsgade 1 1606 København V

33882266  rejser@sinex.dk  www.sinex.dk