Hong Kong Individuelle rejser

Hong Kong rejser individuel

Individuelle rejser til HongKong

Det er en fantastisk mulighed for at opleve en af verdens mest betagende byer på egen hånd.

Om man rejser til New York, London, Rom eller Paris, er en storbyferie altid spændende og man får mulighed for at opleve den specielle atmosfære som netop kendetegner byen.

At rejse til Hong Kong, giver en enestående mulighed for at få oplevelser i topklasse, idet Hong Kong har alt.

Hong Kong har hoteller i alle prisklasser, Hong Kong har restauranter på alle niveauer, og en variantion i forskellige køkkener der ikke findes andre steder. På øerne ud for Hong Kong finder man fiskerestauranter, der serverer et kæmpeudvalg af hvad det sydkinesiske hav kan præstere.

Ønsker man at gøre indkøb eller blot vinduskigge, er Hong Kong ikke nogle af de andre storbyer underlegen. Her finder man nogle af de største shoppingarkader og stormagasiner. De kendte mærkevarerforretninger ligger side om side, på de kendte strøg.

Og ønsker man en anden side af byen, den eksotiske og spændende del, tager man til Kowloon halvøen, hvor den kinesisk inspirerede del af Hong Kong er. Kowloon, med de snævre gader, og de utrolig mange spisesteder blandet med forretninger der sælger alt det, man lige netop ikke vidste, at man har brug for. Elektronikforretningerne i Kowloon, er også et besøg værd. Her finder man alt det nyeste indenfor elektronik, og endda til konkurrencedygtige priser. De mange markeder, der har åbent til langt ud på aftenen, er ligeledes et besøg værd.

I Hong Kong findes  der også en del gode museer, mange af dem også for børn, såsom Space Lab museet og det videnskabelige museum. Er man til DisneyLand, findes Hong Kong DisneyLand, med egen metro lige uden for døren.

Taler man om Metro, så kan Hong Kong også være med. Hong Kong Metroen, er en af de mest velfungerende metroer i verden, og bringer en nemt og hurtigt rundt i storbyen.

Om Man ønsker at bo på Hong Kong Island, som er mere international, eller om man ønsker at bo på Kowloon Halvøen, som afgjort er mere lokal, kan man selv afgøre, det er et temperemantsspørgsmål, oplevelsen af Hong Kong er lige stor.

Ønsker man se områderne lige uden for Hong Kong, evt. at bade i havet, har Hong Kong gode og sikre badestrande.

Sinex Rejser tilbyder udflugter rundt omkring i HongKong området til favorable priser, idet vi benytter de tilstedeværende Hop On - Hop Off (Sit in Coach) udflugtsmuligheder der er. Se venligst beskrivelsen af disse via Sit In Coach udflugter knappen. Sinex Rejser kan også tilbyde egne udflugter, og under udflugtsprogram, kan man finde en beskrivelse af disse. Disse udflugter skal der gives tilbud på.

Visum til Hong Kong er ikke nødvendigt, hvis man er i besiddelse af et dansk pas

Highlights in Hong Kong

  • Repulse Bay
  • Stanley marked
  • Light Show på Hong Kong Island
  • Ladies Marked
  • Elektronik Marked
  • Disney Land

Flyrejser til Hong Kong:

I dag findes der 2 direkte flyruter til Hong Kong fra København.

SAS og Cathay Pacific.


SAS

flyver 5 gange om ugen direkte til Hong Kong, Onsdag - Søndag

Flyvetid ca. 10 timer og 30 minutter.

Afgang København SK965 kl. 20:55, Ankomst til Hong Kong næste dag kl 14:45 (dag 3,4,5,6 7)

Fra Hong Kong til København SK966 afgang kl. 01:20  mandag og torsdag til søndag (dag 1,4,5,6,7)


Cathay Pacific

flyver direkte til Hong Kong CX246 3 gange om ugen.

Afgang København kl. 14:20 Ankomst Hong Kong kl. 06:30 næste dag, flyvetid 9 timer og 20 minutter. Mandag, onsdag og fredag (dag 1,3,5)

Afgang fra Hong Kong til København CX245 kl. 01:10 søndag, tirsdag og torsdag (dag 7, 2,4). Ankomst til København kl. 06:30Hong Kong

Repulse Bay på Hong Kong Island

Følgende hoteller tilbydes

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sinex Rejser Vester Farimagsgade 1 1606 København V

33882266  rejser@sinex.dk  www.sinex.dk