Wuzhen-i-Zhejiang.png
Landevej-i-Tibet.png
Zhijiajiao-i-Fujian.png
Haka-folk-beboelse-i-Fujian.png
Fenghuang-i-Hunan.png
Potala-Paladset-i-Lhasa.png
Sanya-på-Hainan.png
Den-Forbudte-By,-Beijing-2.png
The-Bund-i-Shanghai.png
Terracotta-soldater-i-Xi'an.png

Togrejse til Tibet 24 dages rundrejse med Tibet

 Potala Palds

 Prisen inkluderer:

 • Flyrejse - København - Beijing t/r (økonomiklasse)
 • Alle nævnte transporter med fly - tog eller bus i Kina (økonomiklasse)
 • 19 overnatninger i delt dobbeltværeklse med morgenmad
 • Togrejse Beijing - Xi'an i delt softsleeperklasse (4 køjer pr. kupe)
 • Nævnte udflugter i programmet (dog undtaget udflugt A,C og D i Beijing)
 • Kendte skatter og afgifter betalt
 • Visum til Tibet
 • Fortæring i henhod til program (B=morgenmad, L=frokost, D=middag)
 • Assistance fra engelsktalende guide under hele opholdet
 • Ved udflugter, transfers ol. kørsel i egen bil eller minivan med chauffør

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Kina
 • Rejse og afbestillingsforsikringer
 • Drikkepenge til Guider og Chauffører
 • Forbrug af service på hoteller, såsom telefoni, minibar, vask internet (hvis gebyr) mm
 • Drikkevarer
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler
 • Ansvar for indkøb og forsendelse
 • Udflugter i beijing
 • Ekstraarrangementer
 • Cykeltur i Yangshuo

Priser (dkk) (i delt dobbeltværelse)

Maj - Juli 2018

ved 2 personer (Pris pr. person)             Enkeltværelsestillæg              Rejse ID

    Kr. 38.699,00                              Kr. 8.300,00                       SRRR2402

Ved 3 - 5 personer (Pris pr. person)

    Kr. 37.897,00                              Kr. 8.300,00                        SRRR2403

September - Oktober 2018

Ved 2 personer (Pris pr. person)

    Kr. 39.695,00                              Kr. 8.300,00                       SRRR2404

Ved 3 - 5 personer (Pris pr. person)

   Kr. 38.567,00                               Kr. 8.300,00                       SRRR2405 

 
Program 

Dag 1: København
Afrejse fra København med valgts luftfartselskab til Beijing.

 

Dag 2: Beijing
Mellem København og Beijing er der en tidsforskel på +7 timer (+6 timer, når det er sommertid). Vi ankommer til Beijings elegante lufthavn, hvor vi bliver mødt af vores lokale kinesiske guide og kørt til hotellet, hvor vi bliver indkvarteret. Vi slapper af resten af dagen.

 

For deltagere, som har købt udflugtspakkerne, er programmet for dagene 3, 4, 5 og 6 følgende:  

Se detaljeret udflugtsprogram 

 

Dag 3 Beijing, På egen hånd eller udflugt A
Fortæring: B
 

Udflugt A.

• Byplanlægningsmuseet
• Den Himmelske Freds Plads
• Den Forbudte By
• Frokost
• Hutongtur i Rickshaw med besøg til lokalfamilie
• Traditionel Kinesisk Medicin med fodmassage

 

Dag 4 Beijing, På egen hånd eller udflugt C++
Fortæring: B
 

Udflugt C++

• Himlens Tempel
• Lamatemplet
• Sommerpaladset
• Perleproducent

 

Dag 5 Beijing, På egen hånd eller udflugt D
Fortæring: B
 

Udflugt D

• Cloisonne Fabrik
• Åndernes Alle
• Changling graven
• Frokost
• Store Mur ved Badaling
• Peking And Middag

 

Dag 6 Beijing

Fortæring: B


Dagen byder på mulighed for egne oplevelser i Beijing. Der er masser af interessante og spændende steder og ting at bruge dagen på. Hvad med en cykeltur rundt i Beijings hyggelige små gader i Hutongerne, eller en vandretur i Beihai-parken? Cykler kan lejes igennem hotellet. Man kan f.eks. også gå på museum, gøre sine sidste indkøb på silkemarkedet - Xiushui, Perlemarkedet - Hongqiao eller besøge Liulichang - en berømt antikvitetsgade. Man kan også gå på indkøb i de mange butikscentre eller stormagasiner. Mulighederne er mange, og rejselederen hjælper gerne med anvisninger. 
Om aftenen drager vi med toget til Xi’an. Vi kører fra hotellet ca.. kl 18:00.
Det er en god ide at spise aftensmad inden afrejse med toget. Det kan gøres inden afgang fra hotellet, eller på banegården umiddelbart før ombordstigning.

 

Dag 7 Xi’an
Fortæring B, L, D

 

Xi’an var den første hovedstad i et samlet Kina for 2000 år siden og har været hovedstad under elleve af Kinas dynastier. Xi’an var endemålet på silkevejen.
Tidligt om morgenen ankommer vi til Xi’an, hvorefter vi bliver indkvarteret på vores hotel. Efter morgenmaden tager vi en tur på den 14 km lange gamle bymur. Bymuren fra Ming-dynastiet (14. årh.) er endnu fuldstændig bevaret. Byen var omgivet af mure i direkte relation til de fire verdenshjørner, med sydsiden som den fornemste. Byen havde 12 byporte, 3 på hver side. Fra sydporten udgik en akse fra syd til nord, en bred hovedgade, der ledte op til fyrstens palads. Byens besøgende skulle ved ankomsten have solen i ryggen og blive mødt af alle væsentlige bygningers hovedfacade, som altid er den sydvendte langside. Vi tager en cykeltur på muren, hvor cyklerne står klar til os. Kan man ikke cykle, kan man blive kørt rundt på muren i en el-vogn (ikke med i prisen og koster ca. 40 yuan pr. person).
Hot Pot Frokost.
Vi skal herefter  besøge det Hui-muslimske kvarter. I Xi’an bor der omkring 60.000 Hui-muslimer. Langs gaderne ligger der mange souvenirbutikker, hvor man kan finde alt hvad hjertet kan begære. Det muslimske kvarters flotte moské stammer fra Ming-perioden. Moskeen er omkring 1300 år gammel, og har en spændende arkitektur, der er helt anderledes end det man ser i mellemøsten.
Afslutningsvis  tager vi ud til Store Vildgås Pagode (Dayanta), som engang lå i byens centrum. Pagoden er 64,1 meter høj og er i syv etager. Den blev bygget i begyndelsen af Tang-dynastiet i det 7. århundrede.. Klostret har haft stor betydning for indførelsen af Buddhisme til Kina.
Sidst på dagen middag.

 

Dag 8 Xi’an

Fortæring: B, L, D

 
Efter morgenmad køres der til en Terracottareproduktionsfabrik, for at se hvordan de gamle terracottasoldater blev fremstillet. I dag laver man ligeledes mange i mindre størrelser, så hvis man vil have en soldat med hjem, er det stedet at købe soldaten.
Dernæst besøger vi selve Terrakottahær Museet, der er et af turens absolutte højdepunkter. Seværdigheden ligger lidt udenfor Xi’an og består af en hær af soldater, heste og vogne lavet i ler i naturlig størrelse. Hæren er en del af kejser Qin Shi Huangs gravmæle og er over 2000 år gammel. Gravmælet er optaget på FN’s liste over verdens mest bevaringsværdige kulturelle seværdigheder.
Inden vi selv går rundt i de forskellige haller, bliver der vist en film i cirkelbiografen. Filmen fortæller os om den historiske begivenhed da Terrakottagravene blev fundet af intetanende bønder, som var ude for at grave brønde; vi ser hvordan gravene engang blev ødelagt af rasende bønder, og vi lærer om udgravningsarbejdet samt museets oprettelse. Vi spiser frokost på museet. Efter endt besøg ved terracottamuseet køre vi tilbage til hotellet for at hvile eller shoppe inden vi om aftenen skal vi spise dumplings, eller jiaozi, som de hedder på kinesisk. Disse er en art kinesiske ravioli med fyld af forskellig slags, og meget lækre.
Efter middagen er der mulighed for at se et dejligt show, der viser hvordan livet var ved hoffet under det storslåede Tang Dynasti fra år 618 til år 907.

 

Dag 9 Guilin

Fortæring: B, L, D

 
Efter morgenmad, køres til lufthavnen for at tage med flyet til Guilin.
Vi spiser frokost i Guilin.
I Guilin skal vi opleve en af de flotteste drypstenshuler i Kina, Rørfløjtedrypstenshulen (Ludiyan). Hulen ligger ca. 5 km nordvest for centrum og den strækker sig 240 meter ind i bjergene. Den er opkaldt efter de rør, der vokser ved indgangen til hulen, og som stadig benyttes til at fremstille fløjter af. Den største sal, ”Krystalpaladset”, kan rumme mere end tusind personer. Ludiyan-drypstenhulen med dens fantastiske formationer er en uforglemmelig oplevelse!
Derefter kører vi til Fubo Klippen (Strømhvirvel), hvor vi går op ad 325 trappetrin for at få et smukt udsyn over byen - det er alle 325 trin værd.
Derefter skal vi se de 1000 buddhaers grotte, hvor et utal af buddha-figurer er hugget ind i klippen.
Til sidst skal vi besøge Elefantklippen, en klippe der, som navnet indikerer, ligner en elefant, som drikker af Li-floden.

 

Dag 10 Guilin - Yangshuo

Fortæring: B, L

 
Guilin, som ligger ved Li-floden i det sydlige Kina, anses for at være et af de smukkeste steder i landet. Det enestående landskab har inspireret kunstnere og digtere, og kineserne kalder det det smukkeste sted under himlen. Smalle bjerge rejser sig et efter et fra Li-flodens flade bredder. Sceneriet er storslået og turen fra Li-floden til Yangshuo giver et vidunderligt fredfyldt udsyn over floden og bjergene. Dette fantastiske landskab tiltrækker nu turister fra hele verden.I dag skal vi sejle ad Li-floden til Yangshuo. Sejlturen tager omkring fire timer, og er et absolut højdepunkt ved ethvert besøg i Guilin. Landskabet er imponerende og vi passerer det ene kalkstensbjerg efter det andet i de mest utrolige afskygninger, samt frodige landskaber med rismarker og græsningsarealer til vandbøfler. På floden er der fiskere på små karakteristiske bambusflåder. Floden snor og bugter sig, og hver gang man runder et sving er der nye motiver. Vi sejler forbi mange ejendommelige bjerge, der har fået navne efter bl.a. forskellige dyr, der har inspireret og givet liv til kinesernes fantasi. Hele vejen kan man se skarvfiskere i smalle bambusbåde, små landsbyer og vandbøfler. Sejlturen slutter i Yangshuo, der i dag er en stor landsby, som hovedsagelig lever af turisme. Vi får mulighed for at gå en tur i Yangshuos gamle bydel og prøve vores forretningsevner af i de mange forretninger, eller tage en kop kaffe i en af de mange cafeer.
Om aftnen er der mulighed for at opleve at storslået show, med omkring 700 optrædene. Showet foregår ved floden imellem de smukke bjerge, hvor lyssætningen give landskabet et fantastisk udseende. Showet er iscenesat af den berømte kinesiske filminstruktør Zhang Yimou. Zhang Yimou var også den person der lavede Beijing OL 2008 åbningsshowet. (Billetter til showet er ikke med i prisen, middag er inkluderet i forbindelse med show).

 

Dag 11 Yangshuo - Shanghai

Fortæring: B, L

 

Dagen er til fri disposition indtil vi kører mod lufthavnen. Rejselederen arrangerer en cykeltur mellem rismarker og limstensbjerge for de, som har lyst. En cykeltur vil vare ca. 1½ times tid.
Om eftermiddagen tager vi på en smuk bustur tilbage til Guilin. Turen tager ca. to timer.

Efter ankomst til Guilin bliver der på universitet i Guilin, vist hvorledes de berømte malerier med bambusmotiver bliver udført.

Der spises til middag i Guilin inden der tages til lufthavnen for at flyve til Shanghai.
Vi forlader Guilin sent på eftermiddagen og flyver til Shanghai.
I Shanghai bliver vi mødt af vores lokale guide for dette område. Vi kører til hotellet og checker in,  derefter tid på egen hånd.

Dag 12 Shanghai

Fortæring: B, L, D

 

Shanghai har i de seneste år gennemgået en rivende udvikling.Vi begynder dagen med et besøg ved den berømte havnefront The Bund. Derefter besøger vi Yu Yuan haven, som blev anlagt i det 16. århundrede. Haven er fuld af kunstige bakker, søer og pavilloner. Her kan du få en smuk oplevelse. Omkring Yu Yuan parken kan du opleve Shanghais gamle bydel. Her er der hundredvis af små forretninger, restauranter og snackbarer. Der bliver fri tid til at opleve området på egen hånd.

Efter frokost, tages der til Pudong siden af floden. Hvor målet er Kinas højeste bygning på 492 meter. Der tages med den hurtige elevator op til etage 100, hvor en fantastisk udsigt breder sig for øjnene af en.
Sidst på eftermiddagen tager vi på en sejltur på Huangpu-floden og nyder udsigten til byens havnefront, hvor især The Bund er flot at se fra floden.

Herefter middag.

Om aftenen kan tilbydes at se en akrobatikforestilling mod en merpris.

Dag 13 Shanghai - Wuzhen

Fortæring: B, L

 

Efter morgenmad på hotellet køres der med bus til den gamle by Wuzhen.

Ca. 110 km. fra Shanghai ligger den gamle idylliske kanalby Wuzhen.

Man siger, hvis man kommer syd for Yangtze er det sikkert at man må besøge Wuzhen.

Byen ligger i et område med 6 berømte gamle kanalbyer, der er mere end 2.000 år gamle.

Små idylliske kanaler og smukke gamle broer kendetegner byen.

Ved ankomst til Wuzhen sejler man så at sige ud til byen, hvor ingen trafik i den snævre gader findes.

Byen er kendetegnet ved huse fra Qing dynastiet, hvor man kan betragte den specielle byggestil fra denne periode.

Efter ankomst til hotellet i det indre Wuzhen, er der check in, og derefter tid på egen hånd.

Det er en fornøjelse at gå igennem byen og se de smukke scenarier med broer og kanaler.

Wuzhen er fyldt med små restauranter og cafeer langs med kanalerne, hvor man nemt kan finde et godt og smukt sted at spise, få en drink eller kop kaffe. Det perfekte sted til at slappe af.

Dag 14 Wuzhen - Suzhou

Fortæring: B, L, D

 

Om formiddagen bliver der en guidet tur rundt i Wuzhen. Bl.a. til Fanglu Pavillion, Det tidligere beboelsessted for Mao Dun, en af Kinas revolutionære skribenter under Mao. Der bliver også et besøg til det interessante museum for fodbinding. Her kan man opleve hvordan overklassens piger fik bundet fødderne op, så man opnåede den ideelle størrelse på 3 tommer, The Golden Lily. Et Risvinsdestilleri besøges ligeledes, samt en gammel smedje.

Efter frokost, ved 2 tiden køres der med bus mod Suzhou.

Efter ankomst til Suzhou og Check in på hotellet er der fri tid inden middagen.

Efter middag begiver man sig samlet til den smukke have have, The Fishermans Garden, hvor man oplever de smukke syngespil i haven.

Herefter tilbage til hotellet.

Dag 15 Suzhou - Shanghai

Fortæring: B, L, D

 

Suzhou er en 2500 år gammel by, der er kendt for sine haver og silke. De fleste af haverne er anlagt i Ming-dynastiets tid. Vi besøger den Ydmyge Administrators Have, hvor der er masser af blomster og bonsai træer. Dette er den største og mest imponerende af haverne. Efter besøget i haven tages der til Silkefabrik nr. 1, hvor man kan  opleve silkeavlens og silkespinderiets kunst. Vi ser hvordan silken udvindes og forarbejdes, og vi har også mulighed for at købe silkedyner, med meget mere.
Efter frokost på silkefabrikken tages der til den gamle byport, for både vandvejen og landvejen ind til Suzhou.

Panmen Gate, en af de bedst bevarede porte fra det 2.500 år gamle Suzhou. Porten er genopbygget i sin oprindelige form under Yuan dynastiet fra 1271 – 1368.
Fra Panmen Gate sejles videre til Tiger Hill pagoden og parken. Pagoden der er en 7 etages pagode opført under det Nordlige Song dynastiet. Pagoden er opført fra 959 - 961. Selve parkområdet der for det meste består af en klippetop, hvorpå pagoden er placeret er på ca. 14.000 kvadratmeter. Der gås op til toppen for at bese pagoden.
Om aftenen tages bussen videre til Shanghai, hvor vi spiser middag inden vi ankommer til hotellet.

Dag 16 Shanghai - Ombord i toget til Tibet

Fortæring: B

 

I dag har man mulighed for at opleve Shanghai på egen hånd - man kan bl.a. gøre gode og billige indkøb, eller bare gå på opdagelse i den fascinerende storby.

Kl 18 samles man på hotellet for at tage til banegården i Shanghai og stige ombord i toget til Lhasa Tibet. 48 timers togrejse ligger foran en.

 

Dag 17 I toget mod Tibet


Vi hygger os og nyder udsigten til de smukke landskaber vi passerer på vejen mod Tibet. Se venligst oversigten og tidstabellen for togturen.

 

Dag 18 I toget mod Tibet samt ankomst til Lhasa

 

Dagen foregår i toget mod Lhasa.

I dag tændes iltsystemet i toget for at give os rejsende lidt ekstra ilt og tilvænning til opstigningen mod Lhasa.

Ved 21 tiden om aftnen ankommer vi til Lhasa og bliver kørt til hotellet.

Tibet er også kendt som at rejse til verdens tag. Lhasa hvor rejsen i Tibet begynder ligger i 3.600 meters højde, så det kræver et par dages tilvænning at trække vejret i den tynde luft.

Den klare luft og de smukke landskaber har altid tiltrukket rejsende til denne næsten uberørte del af Kina.

En rejse til Tibet er som at rejse flere hundrede år tilbage i tiden og møde dette stolte folk, samt ser de fantastiske templer, hvor Potala paladset må betegnes som helt enestående.

Lhasa befinder sig i en højde af 3680 meter, hvilket betyder at rejsende hertil ofte kan opleve symptomer på højdesyge, og man kan få hovedpine m.m. Derfor kan det være en god ide at medbringe hovedpinepiller til eget brug.

 

Dag 19 Lhasa

Fortæring: B, L, D

 
Lhasa  er opdelt i en kinesisk og i en tibetansk bydel. Byen har været Tibets hovedstad siden år 1642, da den femte Dalai Lama flyttede sin hovedstad hertil og opførte Potala Paladset, Buddhas bjerg, som siden dets opførelse har været hjem for hver af de efterfølgende Dalai Lamaer, dog til dels kun som vinterresidens. De fleste af Lhasas seværdigheder stammer fra denne periode af byens udvikling.
I dag besøger vi Potala Paladset, et af den østlige arkitekturs vidundere. Det 13 etagers Palads rejser sig som et helt bjerg over Lhasa, løfter sig 117 m over dalen, og spreder sig over 400 m fra øst til vest, og 350 m fra nord til syd. Potala Paladset består af henholdsvis det Hvide Palads, med kontorer og bolig for Dalai Lama og munkene, og det Røde Palads, der bliver brugt til de religiøse handlinger og ceremonier.
Vi skal i dag desuden også besøge Sera Klosteret, som er et af Lhasas to store Gelugpa klostre, Norbulingka Paladset, der fungerede som Dalai Lamas sommerpalads.

 

Dag 20 Lhasa - Shigatze

Fortæring: B, L, D


Dagen i dag består af en bustur til Yamdrok-tso Søen, ad den gamle vej fra Lhasa til Gyantse og Shigatze. Søen har i klart vejr en fantastisk dyb turkisfarvet overflade, og er en af Tibets mest hellige søer, samt et vigtigt centrum for pilgrimsfærder. På turen passerer vi gennem Kambala Passet, som ligger 5.035 m over havets overflade, samt Gyantse Gamle By, der er berømt for den såkaldte Gyantse Kumbum, den største chörten (stupa) i Tibet.
Vejen er noget ujævn, men udsigten ved søen og til de sneklædte bjerge er det hele værd. De små byer, der ligger langs med vejen er desuden også meget hyggelige at opleve. Ved søen indtager vi en medbragt frokost.
Vi gør holdt i Tibets andenstørste by, Shigatse, der ligger omkring 250 km sydvest for Lhasa. Her indkvarteres vi på vores hotel. Shigatze ligger i 3.800 m højde.

 

Dag 21  Shigatze - Lhasa

Fortæring: B, L, D


Udflugt i Shigatse by. Byen var Tsang-provinsens traditionelle hovedstad, og her ligger Panchen Lamas hovedsæde i Tashilhunpo Klosteret, som er et af Tibets højdepunkter, og Shigatses hovedattraktion. Klosteret blev grundlagt i 1447 af en af Tsongkhapas (1357 - 1419), (en budhhistisk munk der grundlagde trosretningen Geluk, populært kendt som Gule hats orden), disciple Genden Drup, som senere blev anerkendt som den første Lama. Derudover er byen interessant, da det er den by i Tibet, som er blevet mindst påvirket af den kinesiske indflydelse.
Vi spiser frokost i Shigatze og kører med bussen tilbage til Lhasa ad den nye vej langs med floden.
På vej tilbage til Lhasa stopper vi og besøger en lokal familie, for at få et indtryk af hvordan de tibetanske familier lever.
Vi spiser middag i Lhasa.

 

Dag 22 Lhasa

Fortæring: B, L

 

Om formiddagen Barkhor Markedet, der på en gang fungerer som Den Hellige Bys spirituelle hjerte, og som et vigtigt handelsdistrikt for tibetanerne. Derefter besøges Johkang templet der ligger centralt i Lhasa og som er et af de største pilgrimsmål i Tibet. Klostret er bygget ca. 625 - 650 e.kr., i anledning af Songsten Gampo (605?-650 e.kr.) bryllup med en kinesisk prinsesse Wencheng, fra Tang dynastiet (617 - 908). Wencheng var en sand troende Buddhist og bragte forskellige religiøse relikvier med til Lhasa. Disse relikvier siges stadigvæk at befinde sig i klostret. Klostret fylder et område af ca. 2½ Hektar. Efter frokost Lhasa på egen hånd.

 

Dag 23 Lhasa - Beijing

Fortæring: B

 
I dag skal vi forlade Tibet og flyve tilbage til Beijing.
Efter morgenmad tager vi til lufthavnen for at flyve via en mellemlanding til Beijing.
Vi spiser frokost på flyet.
Sidst på eftermiddagen lander vi i Beijing, og kører til vores hotel for at checke in.
Herefter er der tid på egen hånd.

 

Dag 24 Beijing - København

Fortæring: B


Efter morgenmad tager vi afsked med Kina. Der er transport til lufthavnen for at tage med valgt fly fra Beijing til København.

 

Rejsebetingelser:

 

   Derudover er Sinex Rejsers almindelige betingelser gældende (se disse)

 

 

 

 

 

 

 


 tilmelding til rejse

Udflugter i Kina

Visum til Kina

Generelle betingelser

betaling

Rabatter

 Gebyrer

praktisk info

Nyttige links

hoteller 

Hoteller i Sanya

Hainan udflugter

Studierejser 

Firma og erhvervsrejser 

Ekstraarrangementer i Kina

SOS i Kina

Bagageregler

Nedbør og Temperatur i Kina

Nyheder og information

Foredrag om Kina

video

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

  

Sinex Rejser ApS, Vester Farimagsgade 1, 3. sal. 3418 1606 København V  tlf: 33882266 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere