Haka-folk-beboelse-i-Fujian.png
Landevej-i-Tibet.png
Fenghuang-i-Hunan.png
Potala-Paladset-i-Lhasa.png
The-Bund-i-Shanghai.png
Wuzhen-i-Zhejiang.png
Den-Forbudte-By,-Beijing-2.png
Zhijiajiao-i-Fujian.png
Sanya-på-Hainan.png
Terracotta-soldater-i-Xi'an.png

Hotelinformation

 

Sinex Rejser benytter til sine pakkerejser gode standardhoteller af  3, 4 eller 5 stjernet klasse.
Hoteller er centralt beliggende i forhold til seværdigheder og shopping muligheder. Som beskrevet under pakkerejserne serveres der altid morgenmad på hotellerne, som regel af vestlig standard. Hotellerne har som regel internet  adgang fra værelserne. Nogen gange gratis andre gange skal der betales et beløb på ca. 60 RMB for 24 timer.

Vi har valgt at præsentere et udvalg af de hoteller vi benytter i Beijing, Xian, Shanghai, Hong Kong og Hainan (Sanya) for at de kan danne dem et overblik over standarden.

 

Beijing

Dong Fang Hotel  

er et meget kendt turisthotel i Beijing. Hotellet ligger i et lokalområde ca 20 minutters gang fra Den Himmelske Freds Plads. Hotellet er nyrenoveret i 2006.
Hotellet har 288 værelser. Der er gratis internetadgang på alle værelser. Restauranten serverer vestlig morgenmad. Hotellet er 3 stjernet.
Derudover findes der 2 cafeer samt et business center. Den gamle afdeling, der ligeledes er nyrenoveret stammer fra 1918. Et meget hyggeligt hotel, som er kendt af mange danskere der har været i Beijing.
Der findes ATM maskiner på hotellet.
www.bjdongfanghotel.com.cn 

Jiangou Hotel

er et 4 stjernet hotel beliggende centralt kun 5 – 10 minutters gang fra New Silk Market. Hotellet har swimmingpool samt internet. Internet er dog imod betaling. Et hotel med en international atmosfære og en fantastisk god morgenbuffet. Der findes en vestlig restaurant på hotellet ligeledes. Endvidere har hotellet en Business section med egen check in og morgenmads område. Hotellet er nyrenoveret og er af meget høj standard.
www.hoteljianguo.com 

Traders Hotel by Shangri La (mest benyttede)

er et 4 stjernet hotel beliggende centralt i Beijing CBD (central business district). Der er ca. 15 minutters gang til New Silk Market. Hotellet har en af Beijings bedste morgenmadsbuffetter. Der findes internet på værelserne. Hotellet har en udsøgt service med en international atmosfære. Hotellet er sidst renoveret i 2008. Der findes et veludstyret fitness center på hotellet. Der er direkte adgang til swimmingpool via indendørs passage til swimmingpool i China World 5 stjernet hotel.
Traders by Shangri La 

Beijing News Plaza Hotel

er et 4 stjernet hotel der åbnede i maj 2004. Hotellet har 201 store værelser. Der findes swimmingpool på hotellet samt en SPA afdeling. Hotellet har endvidere en vestlig restaurant. News Plaza ligger på Chang An Avenue kun 1800 meter fra den Himmelske Freds Plads, samt meget tæt på Beijings centrale shopping område. Der er internet på alle værelser. Hotellet er endvidere handicapvenligt, med værelser decideret indrette som handcapværelser.
www.newsplaza.com.cn

 

Shanghai

Equatorial Hotel Shanghai

4 stjernet hotel, beliggende ved Nanjing West Road.  Meget central placering, lige ved Metro linie 7 og 2.

Hotellet er et moderne hotel med swimmingpool og en fantastisk god morgenmadsbuffet.

Hotellet er ejet af et konsortium i Singapore, og har en internationla atmosfære.

Værelserne er veludstyrede, med den komfort der gørat opholdet i Shanghai yderligere bliver en god oplevelse. Der er skønhedssalon og Spa på hotellet.Et supergodt hotel med en meget høj standard. 

http://www.equatorial.com/sha

Riverview on the Bund

4 stjernet hotel beliggende i den sydlige del ag the bund.

Hotellet ligger lidt   tilbagetrukket med en indkørsel,

så der er ikke nogen støj fra vejen forbi The Bund.

Fra værelserne i den østlige ende af hotellet er der udsigt til Huangpu floden og til Pudon siden af floden.

Et godt hotel med en virkelig god atmosfære, Lobby bar og morgenmadsbuffet i stueetagen.

Hotellet har også en godt fitness rum med moderne udstyr og badefaciliteter. Der kan, mod merpris lejes et poolbord iet separat værelse, hvis man har lyst til dette.

I stueetagen findes også en ATM maskine til hævning af kontanter.

Værelserne er store og lyse, og har alt det udstyr der normalt efterspørges.

Værelserne rengøres hver dag.

Gå afstand til the Bund og Nanjing Road.

http://www.riverviewhotelshanghai.com/

Shanghai Graceland International Hotel

4 stjernet hotel, kun 5 minutter fra den gamle franske koncession i Xin Tiandi. Et god turistklasse hotel, med en høj standard. Veludstyrede værelser og udmærket morgenmads buffet i lobbyen.

Hotellet ligger centralt i Shanghai, og kun 2 - 3 stop med metroen til People Square, Shanghais centrum. Metrolinierne 8 og 10 lige om hjørnet.

Gode shopping muligheder i nærheden af hotellet, hvor området også har en mængde forskellige restauranter.

Til det gamle Shanghai og Yu Yuan haven er der kun 10 miinutters gang.

http://www.graceland-sh.com/contact_us_en.php

Radisson Blu Hotel Shanghai New World

Beliggende på People Square i Shanghai, mere centralt bliver det ikke.

520 vel udstyrede værelserhvoraf 221 er superior væresler inkluderet 4 værelser for habdikappede, 208 deluxe værelser og 91 suiter inkluderet en Presidential Suite.

Hotellet har 238 non smoking værelser på de 17 etager.

Andre faciliteter

  •  Full service spa
  •  Swimming pool og fitness center
  •  Business  Centre  with  private  boardrooms and secretarial services
  •  CMulighed for parkeing i privat parkeringskælder.

Radisson Blu Hotel Shanghai New World offers 530 square meters of flexible function space to suit all needs. With creative catering options, comprehensive audio-visual service and experienced staff, your event is sure to be a success.

Grand Ballroom: The Grand Ballroom can accommodate up to 300 guests for a banquet dinner or 400 guests theatre style.  Divisible into three, the ballroom also offers flexibility for smaller groups and functions.

Meeting Rooms: For smaller meetings, there is a choice of 10 private meeting rooms, seating from 10 to 20 guests.

Radisson Blu Hotel Shanghai New World – 

88 Nanjing Road (W) –  200003 –  Shanghai –  China – 

Phone  +86 2163599999

http://www.radissonblu.com/newworldhotel-shanghai

Forte Hotel Shanghai

åbnede i 2007. Et splinternyt 4 stjernet hotel beliggende i en 7 etagers bygning, med store dejlige værelser, der indeholder al den teknik og luksus man forventer af et hotel af denne standard. Hotellet ligger ikke langt fra Shanghai's Hong Qiao lufthavn, men alligevel kun 15 minutter i taxa til the Bund.
Beliggenheden er perfekt i forhold til de store seværdigheder i Shanghai. Hotellet har både en vestlig og en kinesisk retaurant, samt en international bar. Et supermoderne hotel af høj standard.
http://fortehotels.sinotour.com 

New Asia Hotel

er et europæisk inspireret hotel, beliggende meget tæt på The Bund samt Nanjing Road. Hotellet har i 2007 gennemgået en renovering.
Hotellet er 3 stjernet med en god service. Der findes en god restaurant samt bar på hotellet.
Alle værelser er veludstyrede og der er safeboks på værelset.
Der er i umiddelbar nærhed af hotellet gode indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Der findes internet på værelserne.
Hotellet ligger kun 30 minutters kørsel fra Hongqiao lufthavnen.
http://directrooms.com/china/hotels/new-asia-hotel-shanghai-9560.htm 

JC Mandarin Hotel

er et 5 stjernet hotel centralt beliggende ved Nanjing Raod West, midt i Shanghais bedste shopping område. Hotellet har en høj standard med forskellige restauranter af ligeledes høj standard. Der findes swimmingpool på hotellet samt fitness center og spa. Internet findes på alle værelser. Der findes en vin og cigarbar på hotellet samt et spa og beauty område. I stuen findes en pragtfuld cafe, med udendørs servering. Alt i alt en førsteklasses hotel med en udsøgt service.
www.jcmandarin.com

 

Xi'an

Grand Noble Hotel

Er et 4 stjernet hotel, meget centralt beliggende inden for bymuren, og kun 200 meter fra centrum ved klokke tårnet. Hotellet ligger i østgaden.

Hotellet har en meget høj standard, med veludstyrede værelser. Morgenmads Restauranten er betjent med kokke der laver både kinesisk og engelsk morgenmad.

Hotellet ligge i den tavle østgade, med et stort antal forretninger lige udenfor døren, og helegaden igennem op til centrum.

Et absolut super hotel, som er Sinex Rejsers foretrukne standard hotel for alle grupper der kommer til Xi'an.

www.gnhotel.com/

www.agoda.com/.../xian/xian_grand_noble_hotel 

Grand Castle Hotel

er et nyrenoveret 5 stjernet hotel, centralt beliggende ved den gamle bymur. Fra hotellet er der udsigt til bymuren. Hotellet ligger i umiddelbar nærhed af gode indkøbsmuligheder. Hotellet har 388 veludstyrede værelser med internetadgang. Der findes en vestlig morgenmads restaurant på hotellet samt en international bar. Hotellet er totalrenoveret i 2008.
Se Hotel

Grand New World Hotel

er et 4 stjernet hotel centralt beliggende inden for bymuren ved vestporten. Der er 10 minutters gang til den gamle bymur samt det muslimske marked og den gamle moske.
Hotellet har 493 veludstyrede værelser med alt samt internet.
Der findes en swimmingpool samt tennis faciliteter på hotellet. Der findes endvidere en vestlig samt andre typer af restauranter på hotellet.
http://www.sinohotelguide.com/xian/newworld/index.html 

The Majestic Sofitel Xian

er et luksus 5 stjernet hotel beliggende centralt i Xi’an. Hotellet har 432 værelser, 4 restauranter samt 2 barer.
Hotellet ligger tæt på de bedste seværdigheder i Xi’an, såsom den gamle bymur, bell tower og drum tower samt det muslimske kvarter med den gamle moske.
Shoppingmuligheder er inden for gå afstand fra hotellet.
Der findes swimmingpool og spa på hotellet. Alle værelser er udstyret med internet.
Se hotel

 

Hong Kong

The YMCA Salisbury Hotel

ligger på Kowloon halvøen i Hong Kong.
Hotellet har en pragtfuld udsigt over havnen i Hong Kong med direkte udsyn til Hong Kong Island.
Hotellet er 3 - 4 stjernet og har 363 veludstyrede værelser, med internet og alle TV kanaler der kan ønskes. Morgenmaden er vestlig og helt i top. Der findes en swimmingpool på hotellet.
Hotellet er absolut førende i sin klasse og er nabo til det berømte PenInsula Hotel.
Se Hotel 

Stanford Hillview

Ligger i et roligt område af det ellers travle Tsimshatsui område på Kowloon, Hong Kong's foretrukne shopping og teater område, på Knutsford Terrace, der også er kendt for gode barer og et udsøgt spiseområde.
Hotellet har 163 elegant udstyrede værelser. Alle værelser har eget bad, minibar, køleskab og hårtørrer. Der er endvidere kaffe og te udstyr på værelserne. Derudover kabel TV og in-house film kanal, telefon og trådløst netværk (mod betaling). Nogle af de luxe værelserne samt suiter er desuden udstyret med fax.
Stanford Hillview har en international cafe og bar, en god a la carte restaurant. der serveres en udsøgt international morgenmad a la vestlig stil.
På øverste etage er der en lille gymnastiksal med forskellige redskaber.
Hotellet har shuttle service til trafikpunkter samt til forretningsområder.
http://www.stanfordhillview.com

 

Hainan (Sanya)

4 Stjernet Hotel Golden Palm Sanya (Yalong Bay) 

Golden Palm Resort ligger i Sanya på Yalong bay. Pragtfuldt 4 stjernet hotel, kun en vejbredde væk fra den bedste badestrand på Hainan. Der findes swimmingpool på hotellet med børnepool, samt fitness område med Spa og Sauna.Der findes både en kinesisk samt en vestlig orienteret restaurant på hotellet. Meget tæt på hotellet ligger det centrale område i Yalong bay, hvor der findes forretninger, restauranter og barer. Et supermarked til indkøb af de mest almindelige fornødenheder er i nærheden. Alt i alt et dejligt hotel beliggende ved den bedste badestrand på Hainan. Hotellet har 248 dejlige værelser med trådløst internet, Minibar, Sattelit og kabel TV, samt enten balkon eller terasse.
Se hotel

4 Stjernet Hotel Resort Intime (Sanya Bay)

Hotel Resort Intime Sanya har 420 værelser og suiter. Alle værelser er elegant udstyrede med moderne faciliteter. Der er fra de fleste værelser en fantastisk udsigt over Sanya Bugten, hvor man kan nyde solopgangen. Alle værelser har balkon, bad og internet adgang. De sædvanligvis brugte standardværelser er placeret på fra anden til tiende etage og har en størrelse på 44 kvadrat meter.
Resort intime er placeret i centrum af Dadonghai Bay Turist området i Sanya og ligger centralt i forhold til byen. Hotellet har en spændende arkitektur delt op på flere forskellige bygninger. Hotellet er designet af en de kendeste arkitekter i Kina der står bag mange andre store bygningsværker. Der findes et antal forskellige restuaranter på hotellet.
OCEANIC CHINESE RESTAURANT
EURO’S STEAK HOUSE
LOBBY LOUNGE
GREEN GARDEN (Cafe)
LAKE SIDE BBQ DINNER BUFFET
INTIME BAKERY SHOP
POOL SIDE BAR
SILVER BEACH BAR
Se hotel

5 Stjernet Pullman Sanya Yalong Bay Villas & Resort (Yalong Bay)

Pullman Resort i Yalong Bay er et 5 stjernet resort i top kvalitet.

Hotellet består af en hovedbygning med 77 veludstyrede dobbeltværelser, samt 115 Villaer spredt ud over resortet. Alle villaer har egen swimmingpool.

Fra værelserne i stuen i hovedbygningen, er der direkte adgang til swimmingpoolen.

Hotellet har derudover egen strand i Yalong bugten.

Hotellet er en del af hotelkæden Accor, og et af kædens top brand.

Der er 3 restauranter samt en meget lækker bar, hvor der som regel er underholdning om aftenen.

Hotellet har en veludstyret Fittnesklub, Spa og massage samt bestyrer egen golfbane, hvis man vil spille golf.

Villaerne er minimum 150 kvm, med soveværelse og opholdsrum. Poolen i villaen er ca. 60 kvm, og helt afskærmet.

Et super lækkert hotel, der tilbyder en fantastisk høj service.

http:// www.pullman-sanya-yalongbay.com

 

5 Stjernet Hotel Horizon Resort (Yalong Bay) 

Er et af de bedste 5 stjernede hoteller i Sanya. Hotellet ligger på den bedste badestand i Yalong Bay direkte til vandet.
Hotellet har en ny og en gammel afdeling, begge er 5 stjernet. Horizont Resort har en pragtfuld parklignende have med flere pool områder. Haven går direkte ned til stranden.
I haven findes forskellige restauranter, samt restaurant på stranden.
Selve hotellet har et hav af forskellige restauranter, med køkken fra alle verdensdele.
Der findes en professional SPA afdeling legeledes.
Horizont Resort stiller selv den mest kræsne gæst tilfreds.
Er man interesseret i golf, findes der en professional 18 hullers bane i gå afstand fra hotellet.
Se hotel

5 Stjernet Hotel Holiday Inn (Sanya Bay) 

Holiday Inn Sanya Bay Resort, ligger centralt placeret i Sanya Bay. der er udsyn til den dejlige strand i Sanya Bay. Hotellet ligger kun 15 minutter væk fra det smukke turistmål "end of the world", Nansan Buddhist kultur område samt luthavnen og Sanya by.
Hotellet har 226 smagfuldt indrettede værelser og suiter med balkon og fanstastisk udsigt over bugten.
Der findes et professionalt SPA område på hotellet samt en pragtfuld swimmingpool. Fra hotellet er der transfer til de fleste steder.
Der findes 3 restauranter på hotellet og der serveres selvfølgelig vestlig og kinesisk morgenmad. der er internet på alle værelser.
Se hotel

5 Stjernet Hotel Hilton Sanya Resort & Spa (Yalong Bay) 

Hilton Sanya Resort & Spa efterlever de 5 kinesiske grundelementer, ild, vand, metal, træ og jord og har indarbejdet dette i deres koncept. På hotellet, der absolut er et af de bedste overhovedet i Sanya området, findes både lækre værelser, suiter og villaer, hvor indretningen er afstemt udfra kinesisk filosofi og omgivelser. De fleste værelser har et pragtfuldt skue over Yalong bay og det pragtfulde blå kinesiske hav, samt til det mest fantastiske swimmingpool område der længe er set.
Hilton Sanya Resort & Spa er stedet hvor man glemmer tiden og blot nyder den afslappede atmosfære og fantastiske service på hotellet.
Der findes en mængde gode forskellige restauranter på hotellet, samt i haven og på stranden.
Foruden alt dette findes der et specielt børneområde, der gør hotellet et perfekt sted for familier med børn.
Der findes transfer til de fleste steder på Hainan, samt internet på alle værelser.
Se hotel

 tilmelding til rejse

Udflugter i Kina

Visum til Kina

Generelle betingelser

betaling

Rabatter

 Gebyrer

praktisk info

Nyttige links

hoteller 

Hoteller i Sanya

Hainan udflugter

Studierejser 

Firma og erhvervsrejser 

Ekstraarrangementer i Kina

SOS i Kina

Bagageregler

Nedbør og Temperatur i Kina

Nyheder og information

Foredrag om Kina

video

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

  

Sinex Rejser ApS, Vester Farimagsgade 1, 3. sal. 3418 1606 København V  tlf: 33882266 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere