Home        Vietnam       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser Vietnam

Et Kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikerede teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

 Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne. Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet. Mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværket i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på. Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

 Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh. Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. To helt i top storbyer, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i, trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land,

der ofrer en fantastisk palet af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

 Sinex Rejser logo

Halong-Bay.gif
Hanoi-Vietnam.jpg
Vietnam-Badeferie.gif
Vietnam-Nihn-Bihn.jpg
Vietnam-Rismarker-1.gif
Vietnam-Rismarker-2.gif
Vietnam-rullende-1.gif
Vietnam-rullende-2.gif
Vietnam-rullende-3.gif
Vietnam-rullende-4.gif
Vietnam-rullende-5.gif
Vietnam-rullende-6.gif

 

 

 

 

Vietnam 9 dage, rejse med en international gruppe

Rejser med internationale grupper bliver altid gennemført, idet der er deltagere fra mange lande til de forskellige afgange.

Publikum i disse rejser, består af deltagere der kommer fra andre lande end Danmark, og sproget under rejserne er engelsk.

International flybillet fra Danmark til Vietnam er ikke inkuderet, og skal tillægges prisen. Sinex Rejser er gerne behjælpelig med at ordne flybilletter i forbindelse med en rejse.

Chau Doc Vietnam

Spændende 9 dages rejse fra nord til syd i Vietnam. Ankomst til Hanoi, hvor der straks er udflugter til spændende spots i byen.

Dagen efter til den berømte bugt Halon Bay et par hundrede kilometer fra Hanoi. Sejltur blandt de spændende pukkelbjerge i bugten, med forskellige aktiviteter arrangeret.

Fra Hanoi går turen mod syd til Hue og Hoi An området, hvor mange historiske seværdigheder fra Vietnams historie findes.

Der bliver også tid til at gå på stranden i Hoi An, hvor nogle af Veitnams bedste strande ligger.

Efter gode dage her, går turen videre sydpå til Ho Chi Minh City, hvor byens mangfoldige seværdigheder danner rammen om et par spændende dage. Fra Ho Chi Minh City, tager man til Mekong Deltaet, for at opleve det travle liv på floden, og de spændende områder der.

Rejsen slutter tilbage i Ho Chi Minh City, hvorfra rejsen går videre, enten hjem til Danmark, eller måske har man andre rejsemål i sigte, nu når man er i fjernøsten.

 

Rejsen inkluderer  

 • Transfers som beskrevet i programmet  
 • 8 overnatninger i Vietnam i valgt værelsesarrangement med morgenmad  
 • Professionel lokal guide (engelsktalende) til rådighed under        opholdet i Vietnam
 • Alle udflugter nævnt i programmet
 • Fortæring i henhold til programmet, 8 x morgenmad, 2 x frokost 2 x middag
 • Alle skatter og afgifter betalt

Rejsen inkluderer ikke

 • Flyrejse København – Hanoi t/r
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Forbrug af service på hoteller, såsom telefoni, minibar, vask, kufferthjælp, internet (hvis gebyr) mm.
 • Eventuelle ekstraarrangementer
 • Bagageovervægt ved flyvninger i henhold til gældende regler (luftfartsselskab og myndigheder)
 • Drikkevarer
 

Dag 1 Ankomst til Hanoi (Middag)

Man møder guiden i lufthavnen i hanoi (Noi Bai), hvorefter man transportere til hotellet.

Om eftermiddagen går turen til Ba Dinh Pladsen, hvor dagens tur starter. her ligger præsidentpaladset, Ho Chi Minh's berømte hus, stående på pæle, samt lige i nærheden den berømte pagode med den ene søjle.

Herefter til hvad der kaldes, Temple of Literature, Vietnams første universitet, bygget i det 11. århunderede.

Turen går videre til det indre af Hanoi, forbi Sværd Søen, og oplevelser i den gamle bydel af Hanoi, hvor livlig handel foregår, og man selv kan gøre en god handel.

Efter et kort ophold på hotellet, går man fra hotellet, ud for at opleve den lokale mad, og spise middag.

 

Dag 2 Hanoi - Halong Bay (Morgenmad, frokost og middag)

Morgenmad på hotellet, hvorefter der køres til halon Bugten, ca. 180 km. øst for Hanoi. Vel ankommet til Halong Bugten, går man ombord på en luksus Junke, der snart sejler ud i bugten, imellem de ca. 3.000 bjergtoppe der stikker op af vandet. Efter sejlads et stykke tid, serveres frokosten der naturligvis indeholder alt godt fra haavet.

Om eftermiddagen, kan man vælge om man vil undervises i at lave vietnamesisk mad, et valg i forskellige massager eller tage en svømmetur i det lækre turkisblå hav.

Afslutning på dagen, en lækker middag. Der overnattes i delte dobbeltkahytter med eget bad.http://www.vspiritcruises.com/

 

Dag 3 Ha Long Bay - Hue (Brunch)

Dagen kunne starte med at se den smukke solopgang, efterfulgt af deltagelse i Tai Chi øvelser. Junken sejler om morgenen forbi den smukke ø Trong Trinh Nu hvor smukke drypstenshuler findes. Der bliver lejlighed til at udforske hulen der hedder Surprise Cave.

Tilbage på båden, serveres der nu en brunch.

Ved middagstid lægger båden til kajs igen i Ha Long, hvorefter man kører til lufthavnen i Hanoi for at flyve til Hue.

Efter ankomst til Hue, transport til hotellet, hvorefter man slapper af i egne omgivelser resten af dagen. der er guide til rådighed, hvis man gern vil have arrangeret noget.

 

Dag 4 Hue - Hoi An (Morgenmad)

Efter morgenmad, check ud af hotellet for at gå i gang med en travl dag.

Efter at have forladt hotellet, besøge Hue Imperisl Citadel. Den kongelige by Hue, er den bedst bevarede del af hvad der engang var de kongelige residenser i dette område. Bygninger er omkring 200 år gamle, og det hele er omgivet af en ca. 10 kilometer lang voldgrav.

Herefter besøges Khai Dinh Tomb gravstedet for medlemmer af den kejselige Nguyen familie, der tog næsten 11 år at bygge.

Frokosten er i dag på egen hånd i Hue, hvorefter Hue forlades og turen går mod Hoi An. Turen går forbi smukke bjerge og flotte strandområder.

Sidst på eftermiddagen ankomst til Hoi An, og check in på hotellet. En lille afslapningsperiode, inden man på gåfod tager turen ind i den gamle bydel. Bydelen er et mix, inspireret af vietnamesisk bygningskunst blandet med kinesisk og japansk.

Turguiden anbefaler en god restaurant, hvor man kan indtage sin aftensmad (på egen hånd).

 

Dag 5 Hoi An (Morgenmad)

Dagen er til fri disposition. Man kan gå på stranden og bade, eller benytte dagen til shopping, eller noget helt tredie.

 

Dag 6 Hoi An - Ho Chi Minh City (Saigon) (Morgenmad)

Om morgenen flyver til Ho Chi Minh City. Ho Chi Minh City, er Vietnams største by.

Efter ankomst til HCMC, vil der være udflugt til forskellige steder.

Første sted er et besøg i Giac Lam Pagoden, HCMCs ældste pagode, der går tilbage til 1744. Næste besøg er til FITO, som er et museum for traditionelt vietnamesisk medicin. Stedet har over 3.000 forskeliige effekter, der fortæller historien om medicin udøvelse i Vietnam, langt tilbage i tiden. Senere til Graham Greenes Vej igennem HCMC. En rejse igennem kolinitiden til det moderne Vietnam. Afslutningsvis, felere historiske bygninger og til sidst Caravelle Hotel, kendt for stedet hvor journalister og agenter mødtes under Vietnam Krigen.

Til hotellet, hvorefter der er tid på egen hånd.

 

Dag 7 Ho Chi Minh City - Ben Tre - Can Tho (Morgenmad og frokost)

Fra HCMC køres mod syd til Ben Tre, der er berømt for produktion af kokosnødder. Efter ankomst tager man en bådtur, ud i de smalle kanaleder går igennem kokospalme planatager. Der stopopes ved en kokosnødforabejdningsfabrik, for at se hvad man kan bruge kokosnødder til.

Herfra en cykeltur igennem landskabet og plantagerne, igennem rismarker, for at opleve livet på landet. En berømt samler af antikviteter, Mr. Sau Khanh byggede en villa i området, hvor der gøres et kort stop for at se smalingen. Cykelturen slutter ved en mole ved en af kanalerne. Herfra sejles der videre til Cah Tho, den mest travle by i Mekong Deltaet. Resten af dagen her, hvor man også overnatter.

Aften på egen hånd.

 

Dag 8 Can Tho - Chau Doc (Morgenmad)

Om morgenen besøges Cai Rang Floating Market, for at opleve den livlige handel af varer op og ned af Mekong Floden. Herefter besøges Bin Thuy Ancient House, et meget velbevaret hus fra den franske tid i Vietnam. Et tidstypsik hus, der viser den franske inspiartion blandet med traditionel vietnamesisk byggestil. Haven omkring huset er en sand fornøjelse i variationer af forskellige planter.

Der kæøres til Chau Doc langs med breden af Hau Giang (Bassac) floden, der er den primære flod imellem Vietnam og Cambodia i Mekong Deltaet. Chau Doc, er præget af Kinesisk, Cham og Khmer befolkningsgrupper. Her findes en stor del moskér, templer, kirker og pilgrimsinstitutioner som gør det hele meget spændende. En af moskérne hedder Mubarak, og er en gave fra Ægypten, foræret af den tidligere præsident.

I Chau Doc, findes også et meget stort flydende fiskemarked, som man besøger. Alt godt fra havet og floden kan handles her.

Til hotellet, og der overnattes i Chau Doc.

Aften er på egen hånd.

 

Dag 9 Chau Doc - Ho Chi Minh City (Morgenmad)

Der køres tilbage til Ho Chi Minh City, for at kunne rejse hjem igen.

 

 

 

 

Tilmelding Vietnam Rejse

Grupperejse Vietnam

Vietnam individuelle rejser

Almindelige betingelser for rejse

Visum til Vietnam

Om Vietnam

Praktisk Info om Vietnam

Vaccinationer Vietnam

Oplevelser i Vietnam

Gebyrpolitik Vietnnam

Vietnam kort

Vietnams køkken

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100  København Ø  tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere