Zhijiajiao-i-Fujian.png
Terracotta-soldater-i-Xi'an.png
The-Bund-i-Shanghai.png
Sanya-på-Hainan.png
Haka-folk-beboelse-i-Fujian.png
Fenghuang-i-Hunan.png
Wuzhen-i-Zhejiang.png
Potala-Paladset-i-Lhasa.png
Landevej-i-Tibet.png
Den-Forbudte-By,-Beijing-2.png

Hong Kong Individuelle Rejser

 

Hong Kong Victoria Tram

 

Individuelle rejser til HongKong, er en fantastisk mulighed for at opleve en af verdens mest betagende byer på egen hånd.

Om man rejser til New York, London, Rom eller Paris, er en storbyferie altid spændende og man får mulighed for at opleve den specielle atmosfære som netop kendetegner byen.

At rejse til Hong Kong, giver en enestående mulighed for at få oplevelser i topklasse, idet Hong Kong har alt.

Hong Kong har hoteller i alle prisklasser, Hong Kong har restauranter på alle niveauer, og en variantion i forskellige køkkener der ikke findes andre steder. På øerne ud for Hong Kong finder man fiskerestauranter, der serverer et kæmpeudvalg af hvad det sydkinesiske hav kan præstere.

Ønsker man at gøre indkøb eller blot vinduskigge, er Hong Kong ikke nogle af de andre storbyer underlegen. Her finder man nogle af de største shoppingarkader og stormagasiner. De kendte mærkevarerforretninger ligger side om side, på de kendte strøg.

Og ønsker man en anden side af byen, den eksotiske og spændende del, tager man til Kowloon halvøen, hvor den kinesisk inspirerede del af Hong Kong er. Kowloon, med de snævre gader, og de utrolig mange spisesteder blandet med forretninger der sælger alt det, man lige netop ikke vidste, at man har brug for. Elektronikforretningerne i Kowloon, er også et besøg værd. Her finder man alt det nyeste indenfor elektronik, og endda til konkurrencedygtige priser. De mange markeder, der har åbent til langt ud på aftenen, er ligeledes et besøg værd.

I Hong Kong findes  der også en del gode museer, mange af dem også for børn, såsom Space Lab museet og det videnskabelige museum. Er man til DisneyLand, findes Hong Kong DisneyLand, med egen metro lige uden for døren.

Taler man om Metro, så kan Hong Kong også være med. Hong Kong Metroen, er en af de mest velfungerende metroer i verden, og bringer en nemt og hurtigt rundt i storbyen.

Om Man ønsker at bo på Hong Kong Island, som er mere international, eller om man ønsker at bo på Kowloon Halvøen, som afgjort er mere lokal, kan man selv afgøre, det er et temperemantsspørgsmål, oplevelsen af Hong Kong er lige stor.

Ønsker man se områderne lige uden for Hong Kong, evt. at bade i havet, har Hong Kong gode og sikre badestrande.

Sinex Rejser tilbyder udflugter rundt omkring i HongKong området til favorable priser, idet vi benytter de tilstedeværende Hop On - Hop Off udflugtsmuligheder der er. Se venligst beskrivelsen af disse længere nede. Sinex Rejser kan også tilbyde egne udflugter, og under udflugtsprogram, kan man finde en beskrivelse af disse. Disse udflugter skal der gives tilbud på.

Visum til Hong Kong er ikke nødvendigt, hvis man er i besiddelse af et dansk pas.

 

Hotelpakker med transfers og udflugter inkluderet (uden internationalt fly)

 
Hop on - Hop Off Udflugter  (Sit-In-Coach) SIC

 tilmelding til rejse

Udflugter i Kina

Visum til Kina

Generelle betingelser

betaling

Rabatter

 Gebyrer

praktisk info

Nyttige links

hoteller 

Hoteller i Sanya

Hainan udflugter

Studierejser 

Firma og erhvervsrejser 

Ekstraarrangementer i Kina

SOS i Kina

Bagageregler

Nedbør og Temperatur i Kina

Nyheder og information

Foredrag om Kina

video

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

  

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100 København Ø  tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk