Home        Vietnam       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser Vietnam

Et Kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikerede teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

 Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne. Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet. Mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværket i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på. Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

 Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh. Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. To helt i top storbyer, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i, trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land,

der ofrer en fantastisk palet af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

 Sinex Rejser logo

Halong-Bay.gif
Hanoi-Vietnam.jpg
Vietnam-Badeferie.gif
Vietnam-Nihn-Bihn.jpg
Vietnam-Rismarker-1.gif
Vietnam-Rismarker-2.gif
Vietnam-rullende-1.gif
Vietnam-rullende-2.gif
Vietnam-rullende-3.gif
Vietnam-rullende-4.gif
Vietnam-rullende-5.gif
Vietnam-rullende-6.gif

 

 

 

Vietnams etniske minoriteter.

 

Denne rejse er et forslag til en individuel rejse, hvor man kommer i kontakt med mange etniske minoriteter i Vietnam, og oplever områder hvor ikke så mange turister kommer. Turen indeholder lokale markeder, Rafting, Trekking, overnatning hos lokalfamilier, en rejse væk fra det almindelige.

Turen kan købes som den er beskrevet, men den kan også danne grundlag for inspiration, og kan ændres efter egne ønsker, både fravalg og tilvalg. Ændres rejsen, skal der beregnes en ny pris.

Rejserute i Vietnam: Hanoi, Sapa, Buon Me Thout, Kontum, Pleiku, HCMC  (Se rejserute på Vietnamkortet).

Der kan vælges 2 hotelkategorier, 3 stjernet niveau eller 4 stjernet niveau.

 

Pris for rejse (uden international flybillet) pr. person i danske kroner

 

Individuel   Rejse  ved 1 person ved 2 personer ved 3 personer ved 5 personer
Hotelklasse 3   stjerner 23.258,00 13.604,00 11.658,00 9.853,00
Hotelklasse 4   stjerner 24.765,00 14.398,00 12.453,00 10.648,00
Prisen er pr. person, ved mere end 1 person i delt   dobbeltværelse
Priserne er i danske kroner

 

Inkluderet i Prisen:

 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Indenrigstransport i Vietnam, herunder beskrevne fly og tog
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under opholdet, som beskrevet i programmet
 • Fortæring som nævnt i programmet
 • Transfers i hehold til programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Kendte skatter og afgifter betalt

Ikke inkluderet i prisen:

 • International flyrejse fra Danmark
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Visumgebyr for udenlandske pas
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom vask, telefoni og anden service
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler

 

 

Dag 1: København (eller anden afrejsedestination i Danmark).

Afrejse med aftalt luftfartselskab til Hanoi.

 

Dag 2: Hanoi (Middag) (Guide i forbindelse med pick up i Lufthavnen)

Ankomst til Hanoi Noi Bai Lufthavn, hvor man møder en lokal guide, der kører med til hotellet for at gøre check in.

På egen hånd resten af dagen. Der er inkluderet en middag på en god restaurant beliggende i en idyllisk kolonistil bygning. Om aftenen har man billet til et traditionelt vand marionet teater, dette er en unik kunstart i det nordlige Vietnam, og bør opleves.

 

Dag 3: Hanoi (Morgenmad og Frokost) (Guide i forbindelse med tur i byen)

Hele dagen er afsat til at udforske Hanoi. Først vil turen gå til hvad kaldes Temple of Literature, som er det førte universitet i Vietnam, og kan dateres tilbage til det 11. århundrede. En anden stor attraktion er som ses er Ho Chi Minhs Mausoleum.

Herefter en tur igennem det gamle kvarter i Hanoi, hvor man indtager en traditionel nudelsuppe frokost.

Efter tager man til det udmærkede etnologiske museum for at få nogen information og et overblik over de 54 forskellige etniske grupper der lever i Vietnam. Dette er god indlæring inden man tager videre på denne tur.

Efter dette er der tid på egen hånd indtil man køres til Hanoi Banegård, hvor man kl. 22, tager med nattoget til Lao Cai.

 

Dag 4: Lao Cai /Etnisk Marked / Sapa (Morgenmad og Frokost) (Guide hele dagen)

Ankomst med toget til Lao Cai, ved grænsen til Kina, tidligt om morgenen. Dagen starter med en tur til et marked der frekventeres af de lokale minoritetsgrupper i området.  Det meste af formiddagen går med dette. Frokosten er som picnic i dag. Fra markedet tager man tilbage til Lao Cai og forsætter rejsen ind i bjergene til Sapa, som er en lille landsby klistret fast på bjergsiderne lige over for bjerget Fan Si Pan, der er Vietnams højeste bjerg. Man ankommer midt på eftermiddagen, og efter check in på hotellet, er der god tid til at gå tur i denne spændende landsby, og evt. finde et godt sted at spise middag.

(Det er en lidt længere køretur fra Lao Cai til Sapa, men landskabet er smukt og de etniske markeder er fascinerende oplevelse). Disse markeder har flere funktioner udover at være der man sælger sine varer. Det er her de lokal udveksler nyheder, rygter, og møder hinanden. Det er smukt og meget farverigt, med autentiske kostumer. For en turist er der dog ikke meget at købe, med mindre man gerne vil have en Vandbøffel eller en sæk gødning med hjem).

De bedste dage at gøre turen er tirsdag (Coc Ly markedet) lørdag (Can Cau markedet) eller søndag (Bac Ha eller Muong Hum Markedet)

 

Dag 5: Sapa (Morgenmad og Frokost) (Guide hele dagen)

Efter morgenmad går man fra Sapa til H’mong en etnisk landsby, med en smuk dal. Her nydes ens picnic frokost ved en kølig flod. Herefter videre til Ta Phin en anden etnisk landsby der er kendt for sine specielle snirklede vævemønstre i de klæder de fremstiller. Man er retur i Sapa sidst på eftermiddagen.

 

Dag 6: Sapa (Morgenmad, Frokost, Middag) (Guide hele dagen)

Efter en tidlig morgenmad man vil vandre til landsbyen Ta Van, hvor man skal besøge Day folket samt en anden etnisk minoritet Red Dao folk fra landsbyen Giang Ta Chai, so er det sted der skal spises frokost.

Lidt efter frokost, bliver man samlet op af en jeep, og kørt til landsbyen Ban Ho, hvor man skal spise middag og tilbringe natten i et Tay minoritet pælehus.

 

Dag 7: Thanh Phu / Sapa (Morgenmad, Frokost) (Guide hele dagen)

Efter oplevelser i Thanh Phu landsbyen, som man tager til fra Ban Ho, er der mulighed for at blive forfrisket i en klar bjergflod, hvor man også spiser en picnic frokost ved. Midt på eftermiddagen samles man op og køres til Sapa, og videre til Lao Cai, hvorfra man tager nattoget tilbage til Hanoi.

 

Dag 8: Hanoi / Buon Ma Thout (Morgenmad) (Guide ved transfer)

Tidlig ankomst til Hanoi banegård. Herefter til et sted for at spise morgenmad.

Der er nogen tid på egen hånd i hanoi, inden man køres til lufthavnen for at flyve til Buon Ma Thout.

Efter ankomst til Buon Ma Thout, til hotellet, check in, og tid på egen hånd.

 

Dag 9: Buon Ma Thout (Morgenmad, Frokost) (Guide hele dagen)

Efter morgenmad, køres til det lokale etnologiske museum for at få et indblik i de lokale befolkningsgrupper, og derefter til A Co Thon landbyen, hjemsted for Ede etnisk minoritets befolkningsgruppe.  Videre til en Don landsbyen i Yokdon nationalparken, ca. 45 kilometer fra Buon Ma Thout. Her besøges stedets ældste hus bygget af de lokale M’Nong befolkninger, endvider en grav for en konge kaldt, elefant tæmmer kongen. Man bliver herefter kørt til en tætpåliggende landsby hvor man skal ride en tur på elefant, langs med Serapok floden.  Sidt på eftermiddagen retur til  Buon Ma Thout, hvor der overnattes.

(A Con Thon landsbyen er speciel, for selvom denne Ede folk landsby er omringet af andre minoriteter, Kihn, har Ede folket kunne bevare deres egen kultur og stil. I 1950’erne hjalp franske missionærer Ede folket, med at udbygge deres infrastruktur i byen, med moderne faciliteter, kloakering og hygiejne, således at de i dag fremstår på et plan, med langt højere standard, end andre minoriteter. Det anbefales at lytte til Ede musik.)

 

Dag 10: Buon Ma Thout / Pleibloum (Gia Lai) (Morgenmad, Frokost, Middag) (Guide hele dagen)

 Efter morgenmad, køres igennem sceneriske landskaber, igennem Te og kaffeplantager, samt andre små landsbyer, med forskellige minoritetsgrupper. Efter ankomst til Pleibloum, er det tid til at opdage sædvaner og kulturen hos Jarai minoritetsfolket. Ved byen er  det poetiske sceneri ved Ba floden værd at bemærke.

Der spises middag i Boun Ma Thout, og der overnattes i et pælehus ved floden.

(Pleibloum er en fattig landsby, men har et stærkt sammenhold i befolkningen. Landsbyen ligger på et lille højdedrag, ved en langsomt flydende flod, men med et smukt panorama udsyn igennem dalen. Ved aftenstid, næsten hele landsbyen nyder et afslappende bad i floden, og man er velkommen til at deltage i dette.)

 

Dag 11: Pleibloum (Gia lai) / Pleiku (Morgenmad, Frokost) (Guide hele dagen)

Efter morgenmad forlades Pleibloum for at køre mod Pleiku. Der stoppes undervejs ved Ayun Ha  Ecoturismeområde, , hvor der sejles en tur på vandreservoiret. Der køres videre til Phu Cuong vandfaldet.

På vejen stoppes ved kaffe- te- og gummiplantager, for at se hvordan produktionen foregår. Til sidst til Pleiku, hvor der overnattes.

 

Dag 12: Pleiku / Kon Tum / Konkotu village (Morgenmad, Frokost, Middag) (Guide hele dagen)

Om morgenen med bil til Kon Tum, hvor ”Sea Lake” og Phun landsbyen, en Ja Rai etnisk samfund besøges.

(Hvad der kaldes ”Sea Lake”  er hvad man mener er krateret af en sovende vulkan. Det er sådan at vandspejlet altid står i samme højde, selv i de mest regnfulde perioder, eller de mest tørre perioder.)

(Man kan også se Ja Rai folkets spændende gravsteder, hvor groteske og til tider humoristiske træudskæringer pryder de forskellige grave)

Efter frokost besøges den charmerende trækirke, og hvis man har lyst, kan man besøge et lokalt børnehjem.

Videre til Konkotu. Her er der middag og man skal overnatte i landsbyens Rong Hus.

(Rong huset, er et af de mest kendte træk ved Ja Rai folket, som er en offentlig bygning med stærk rituel betydning. Huset er bygget på pæle og har et bemærkelsesværdigt tage, der svinger sig 20 meter op i luften, fra de lave trævægge. Landsbyen Konkotu, ligger ved en bred flod, hvor det er dejligt at bade. Der kan dog være stærk strøm, så nogen forsigtighed tilrådes. Befolkningen er meget imødekommende og venlige)

 

Dag 13: Konkotu / Kon Tum (Morgenmad, Frokost) (Guide hele dagen)

Efter morgemad, vandring til udspringet af DakBla floden. Undervejs krydses over KonBa hængebroen.

Ved toppen entrer man en oppustelig gummibåd, od der ”raftes” ned af floden. På vej ned stoppes for at indtage en picnic frokost. Herefter videre ned af floden til Konkotu landsbyen. Sidst på dagen køres tilbage til Kon Tum for at overnatte.

 

Dag 14: Kon Tum / Pleiku / HCMC (Morgenmad) (Guide i Kon Tum og Pleiku,  Pick up guide i HCMC)

Om morgenen besøg til et par af de nærtliggende landsbyer, Kon Tonghia, Kon Robang og KonHngor.

Herefter transport til Peliku Lufthavn for at flyve til MCMC. Ankomst til HCMC og transfer til hotel, check in. På egen hånd.

 

Dag 15: HCMC (Morgenmad, Frokost) (Guide hele dagen)

Efter morgenmad på hotellet, en guidet tur igennem Ho Chi Minh City.

Først et besøg på det historiske museum i Ho Chi Minh City, hvor forskellige udstillinger fra Vietnams gamle kultur og lange historie er. Derefter til museet for Vietnam krigen mod franskmænd og amerikanerne. Udstillingen er delt op i sektioner, og nogle afdelinger er temmelig barske.

Herefter er der frokost.

Om eftermiddagen tur til det travle og spændende marked Ben Thanh markedet, hvor alle muloge spændende ting kan erhverves. Et fantastisk folklore udspiller sig her. Efter markedet besøges det smukke Taoist temple, Jade Emperor templet, med udsøgte statuer, fantastiske træudskæringer og uforenelige hellige skildpadde lignende figurer. Templet går også under navnet skildpaddetemplet, og er bygget af kineserne i 1909.

Til sidst besøges en workshop hvor man ser hvordan fremstillingen af Lakmøbler udføres. Lakmøbler er et traditionelt Vietnamesisk håndværk.

Efter dette til bage til hotellet og på egen hånd resten af dagen.

 

Dag 16: HCMC / Lufthavn i Danmark. (Morgenmad) (Transfer guide)

Efter morgenmad, check ud af hotellet og til lufthavnen for at flyve til Danmark.

 

 

By HOTEL web
Hotelklasse 3 stjerner
Hanoi Celia hotel http://hanoi-lheritage.hanoihotelsvietnam.net/
Sapa Sunny Mountain/ local homestay http://sapaethnic.com/sapa-hotels/sunny-mountain-hotel-sapa-vietnam.html
Buon Me Thuot Dakruco hotel http://www.dakrucohotels.com/
Gia Lai/ Pleiku Hoang Anh Gia Lai hotel/ local homestay Hoang   Anh Gia Lai hotel/ local homestay Gia Lai/ Pleiku
Kon Tum  Local mini hotel NA
Ho Chi Minh City Le Duy hotel http://www.leduyhotel.com.vn/
Hotelklasse 4 stjerner
Hanoi Lan Vien hotel/ Sunway hotel http://lanvienhotel.com.vn/
Sapa Chau Long hotel/ local homestay http://lanvienhotel.com.vn/facilities-services/facilities
Buon Me Thuot Dakruco hotel http://www.dakrucohotels.com/
Gia Lai/ Pleiku Hoang Anh Gia Lai hotel/ local homestay Hoang   Anh Gia Lai hotel/ local homestay Gia Lai/ Pleiku
Kon Tum  Local mini hotel NA
Ho Chi Minh City Harmony hotel http://www.harmonysaigonhotel.com/

 

 

 

Vietnam billeder 7 
   

 

Tilmelding Vietnam Rejse

Grupperejse Vietnam

Vietnam individuelle rejser

Almindelige betingelser for rejse

Visum til Vietnam

Om Vietnam

Praktisk Info om Vietnam

Vaccinationer Vietnam

Oplevelser i Vietnam

Gebyrpolitik Vietnnam

Vietnam kort

Vietnams køkken

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100  København Ø  tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere