Home        Vietnam       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser Vietnam

Et Kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikerede teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

 Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne. Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet. Mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværket i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på. Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

 Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh. Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. To helt i top storbyer, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i, trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land,

der ofrer en fantastisk palet af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

 Sinex Rejser logo

Halong-Bay.gif
Hanoi-Vietnam.jpg
Vietnam-Badeferie.gif
Vietnam-Nihn-Bihn.jpg
Vietnam-Rismarker-1.gif
Vietnam-Rismarker-2.gif
Vietnam-rullende-1.gif
Vietnam-rullende-2.gif
Vietnam-rullende-3.gif
Vietnam-rullende-4.gif
Vietnam-rullende-5.gif
Vietnam-rullende-6.gif

 

 

 

Indokina oplevelser 17 dage

 

Masser af store oplevelser på denne 17 dages tur til Vietnam, Cambodia og Laos. En sand perlerække af seværdigheder som kun kan opleves i disse fantastiske lande, høj komfort og super service. Inkluderet er Hanoi, Halong bugten en speciel kokke klasse oplevelse i Hoi An og alle de spændende seværdigheder i Ho Chi Minh City og omegn. Videre til Cambodia, og de gamle templer, hvor især Angkor Wat er helt enestående. I laos skal man opleve den idylliske by Luang Prabang ved Mekong flodens breder, hvorfra hjemrejsen via Bangkok sker fra.

En afslappet tur til de bedste oplevelser i disse 3 lande, kombineret i en flot palette med super service og kvalitet, det som kendetegner Sinex Rejser.

 

Dag 1 København

Afrejse fra København til Hanoi via Bangkok med Thai Airways TG951 kl. 14:25

 

Dag 2. Fortæring (D) Middag (Hanoi)

Man ankommer med flyet fra Danmark til Hanois lufthavn Noi Bai, kl. 09:35 hvor man møder den danske rejseleder samt den Vietnamesiske lokal guide, derefter kørsel til hotellet.

Der bliver tid til afslapning resten af dagen inden der er velkomstmiddag på en god restaurant i en gammel kolonibygning. Om aftenen er der købt billetter til en traditionel marionetdukke teaterforestilling, der forgår på vand. Dette er en gammel Vietnamesisk tradition, med stykker baseret på en ældgammel kultur.

Til sidst tilbage til hotellet.

 

Dag 3. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost  (Hanoi)

Hele dagen bruges til en udflugt i Vietnams hovedstad, Hanoi. Første stop bliver til hvad der kaldes Temple of Literature, det første universitet i Vietnam, der kan dateres tilbage til det 11. århundrede., og som er en populær attraktion. Herefter til Ho Chi Minhs mausoleum, og videre til det berømte hus på piller hvor han levede og arbejdede samt til museet for Ho Chi Minh. Begge liggende i smukke omgivelser i en lille park.

Bagefter  besøges den fredsfyldte Pagode Tran Quoc Pagode, den ældste af sin slags i Hanoi, beliggende ved bredden af Hanois Ho Tay Lake.

Frokost.

Efter frokost køres til det til excellente etnologiske museum, for at få viden om de 54 etniske befolkningsgrupper der bor i Vietnam. Det er en god ide, at få denne viden, idet det bringer god forståelse for de kulturelle forskelle der er i forskellige dele af Vietnam.

Den forjagede gamle del af Hanoi er som en magnet på turister, bestående af et virvar af forretningsgader og restauranter i en arkitektonisk pærevælling af stilarter. Der er traditionelle huse, religiøse bygninger, kunsthåndværk workshops, hytter, kolonihuse blandet med moderne betonbygninger. Det er larmende  og hektisk, men stedet er et, det må man opleve sted.

Til sidst tilbage til hotellet. Aftenen er på egen hånd.

 

Dag 4. Fortæring: (B,L,D) Morgenmad, frokost og middag (Hanoi / Ha Long)

Efter en tidlig morgenmad og check ud af hotellet, køres der til ha Long Bugten, et af de mest spektakulære UNESCO, bevaringsværdige områder og verdens største vandområder med forrevne limstensbjerge. Efter ankomst til ha Long, går man ombord på den træjunke, der skal være ens hjem det næste døgn. Bådene der sejler i bugten, er efterligninger af gamle vietnamesiske skibe med sejl, nu foregår det mest med motor. Sejladsen ud af havnen mod de smukke klippeformationer, der rejser sig op af havet er enestående. Der lægges til ved nogle af klipperne, og der er tur ind i de kendte grotter og huler. Nogle mere kendte end andre.. Er vejret stille og godt, kan der arrangeres svømning. I bugten ligger der flydende fiskebutikker, hvor man supplere sit måltid med eget valg af fisk fra bassinerne. (Af egen lomme). Der overnattes på båden i 2 sengs værelser med eget bad og toilet.

 

Dag 5. Fortæring: (B) Brunch. (Ha Long / Hanoi)

Hele formiddagen er man på sejltur imellem de smukke bjergformationer i Ha Long Bugten.

Morgenen starter med en let kop kaffe/te samt et stykke brød af en slags.

Herefter er der en tur ind i en af de mest berømte huler i området, tilbage til båden og Brunch.

Efter Brunch/Frokost, anløber man igen Ha Long, og går fra borde.

Der er nu kørsel mod lufthavnen i Hanoi, for at flyve til Danang. På vej mod lufthavnen besøger man en lille landsby, der hedder Yen Duc village, hvor man kan nyde de smukke områder og den fredsfyldte maleriske atmosfære. Man får også en forestilling med sang udsprunget at de traditionelle Vietnamesiske Quan Ho sange og optræden. Dette fænomen er anerkendt af UNESCO som en fremragende kultur der skal bevares for eftertiden.

Videre skal man opleve den historiske ”cave 73”, der blev brugt af guerrilla krigere under opstanden mod franskmændene i 1950’erne. En lokal familie besøges, hvor der er mulighed for at få en snak med lokalbefolkningen. Gåtur omkring den gamle pagode Cahn Huong Pagode fra det 8. århundrede. Herefter er der transfer til lufthavnen for at flyve ti Danang. Modtagelse ved lokal guide og transport til hotellet i Danang. Der overnattes i Danang.

 

Dag 6. Fortæring (B) Morgenmad og (L) Frokost (Danang / Hoi An).

Om morgenen skal man deltage i en madlavnings oplevelse på The Red Bridge Restaurant. Men først skal man på marked for at købe ingredienser til maden. Her sejler man med en båd på Hoi An floden til restaurantens grønsagshave, hvor man indføres i hvad man skal bruge og efterfølgende laver man maden. Efter frokost en guidet tur igennem den gamle bydel, hvor man indføres i den lokale gamle historie for stedet. Tilbage til hotellet sidst på dagen.

 

Dag 7. Fortæring (B) Morgenmad. (Danang)

Dagen er til fri disposition i Danang, til enten bytur elle til at dase på stranden. Der overnattes i Danang.

Ønsker man ikke at tilbringe dagen som på egen hånd dag er der 2 udflugtsmuligheder.

Udflugt 1: Fra Farmer til Fisker.½ dags tur med frokost og guide.

Udflugten starter med en cykeltur på de smalle veje langs med rismarker over små bambusbroer igennem landskaber med vandbøfler ag lokale bønder der arbejder i markerne. Herefter ombord på en båd ved flodmundingen af Thu Ban floden, hvor den møder Cua Dai Søen. Dersejles langs med kysten, hvor man oplever de lokale fiskere og til sidst møder dem. Man kan nu prøve at fange fisk i de traditionelle ”Thung Chai” kurvebåde. Efter dette nogen tid til at opleve omgivelserne, en dejlig frokost med alt godt fra havet, hvorefter der cykles tilbage til hotellet.

Udflugt 2:  Danang/Marmorbjerget/My Son/Danang med frokost og guide.

Efter morgenmad køres der langs med ”China Beach” og ind i marmor bjergene. I bjergområdet klatres op ad det største af de 5 kendte bjerge i området, Thuy Son. Det er ikke alm. bjergklatring, men man går op ad en indhugget stentrappe. Fra toppen af bjerget er der en fantastik udsigt over området. Næst besøger man den berømte Huyen Khong grotte, hvor en mystisk atmosfære breder sig, men får adgang til Tam Thai og Linh Ung pagoderne.

Kommet ned igen kan man hvile lidt ved foden af bjerget, og man har mulighed for at besøge Non Nuoc ”stenbyen”. Der findes en mængde værksteder og workshops her, hvor man se de lokale beboere producere forskelige marmorting, der eksporteres til hele verden.

Efter frokost tile verdensarven My Son helligdommen. Her ses resterne af de bemærkelsesværdige tårne som den lokal Cham befolkning igennem tiderne har bygget. Stedet er mystisk, og det er ikke helt opgjort hvad formålet har været. Tilbage til Danang.

 

Dag 8. Fortæring (B) Morgenmad (Danang / Ho Chi Minh City)

Morgen og lidt af formiddagen på egen hånd, indtil afgang til lufthavnen for at flyve til Ho Chi Minh City. Ankomst til HCMC, møde med lokal guide og transfer til hotellet for at gøre check in.

Om eftermiddagen tur til Jade Emperor Templet. Dette tempel er et af de bedste Taoist (kinesisk religion/filosofi) templer i Vietnam med superbe menneskedukker, udsædvanlige udskårne træarbejder som nedstigningen til helvede med uforlignelige skildpaddelignende  hellige figurer. Efter denne sindsoprivende oplevelse tilbage til hotellet for at friske lidt op, eller hvis man hellere vil til det store Ben Than marked, et af de mest spændende og maleriske markeder i HCMC. Her kan købes alt hvad hjertet begærer. Tilbage til hotellet og på egen hånd.

 

Dag 9: Fortæring (B,L) Morgenmad og Frokost (Ho Chi Minh City / Tay Ninh / Cu Chi / HCMC)

Efter morgenmad køres der til Tay Ninh for at overvære en ceremoni indenfor en ny opstået religion i Vietnam, Cao Dai Holy See. Det er blanding af forskellige religioner. Ceremonien varer ca. ½ time. Men stedet eller katedralen er et unikt skue, og en spændende oplevelse. Man skal tage skoene af ved indgangen.

Frokost.

Herefter køres der til de berømte Cu Chi tunneller, et indviklet system af underjordiske passager, rum og værelser, og fælder, brugt både af Vietminh (de der kæmpede mod franskmændene) og Vietcong (de der kæmpede imod amerikanerne og sydvietnameserne). Hulerne og tunnellerne blev brugt af soldater, der på den måde kunne komme, som ligesom ud af intet, skyde og forsvinde uden at blive set,

Der bliver mulighed for selv at kravle ned i tunnellerne og prøve det hele af.

Tilbage til HCMC, og på egen hånd.

 

Dag 10: Fortæring: B  (Morgenmad)  (HCMC / Siem Reap Cambodia)

Efter morgenmad lidt tid på egen hånd, inden der køres til Tan Son Nhat lufthavnen for at flyve til Siem Reap i Cambodia).

After ankomst til Siem Reap, visum behandling møde med lokalguiden og kørsel til hotellet.

Dagens udflugt går til Angkor Wat tempel komplekst, hvor hoveddelen Angkor Wat er målet.

Man sættes af ved starten af broen der der fører en over til Angkor Wat, hvor man på egen hånd også får mulighed for at udforske dette fantastiske kompleks..

Sidst på eftermiddagen går man til Phnom Bakheng toppen, hvor en fantastisk panoramaudsigt udfloder sig for en. Her ved solnedgang, tager Angkor Wat sig måske bedst ud, og man kan få nogle super billeder af komplekset. Tilbage til Siem Reap for natten. Aftenen er på egen hånd.

 

Dag 11. Fortæring: B,L (Morgenmad, Frokost) (Siem Reap / Angkor Thom / Taprohm)

Efter morgenmad, køres tilbage til de berømte tempelkomplekser i området hvor Angkor Wat er hovedelementet. Første besøg er til Angkor Thom, og helt specifikt Bayon som er en bizar arkitektonisk struktur inspireret af forskellige trosretninger. Fundamentet er relateret til Buddhisme men selve overbygningen er Hinduistisk. Tid til at gå rundt i komplekset.

Herefter til Elefant Terrassen, hvor kongerne modtog de sejrende hære når de vendte hjem. I dette område til sidst til Baphuon Templet i nærheden. Dette tempel er opført i det 11. århundrede til ære for Hinduguden Shiva.

Efter frokost køres til Ta Prohm, ca. 1 kilometer fra Angkor Thom. Dette tempel blev genopdaget af en franskmand i 1860, Templet er fuldstændig overgroet og indfanget af store trærødder. Templet er som de andre fra det 11. århundrede. (Stedet er også kendt fra filmen Tomb Raider med Angelina Jolie).

Efter dette besøges på vej tilbage til Siem Reap Prasat Kravan og Srah Srang Tempel søen søen. Her er der ikke så mange turister, og er et afslappet setd at være.

Sidst tilbage til Siem Reap. Aftenen er på egen hånd.

 

Dag 12. Fortæring: B (Morgenmad) (Siem reap / Luang Prabang, Laos)

Efter en dejlig morgenmad, til lufthavnen og ved frokosttid med fly til Luang Prabang i Laos.

Efter ankomst og visumkontrol, møde med lokalguiden og kørsel til hotellet.

Check in, og resten af denne dag er på egen hånd til afslapning og gå rundt i den idylliske og fredlige by ved Mekong flodens breder.

 

Dag 13. Fortæring: B,L (Morgenmad og Frokost) (Luang Prabang)

Luan Prabang er tidligere kongeby i Laos, inden Vientiane overtog denne status.

Efter morgenmad afhentning af lokal guiden og der tages til det fantastiske Wat Xieng Thong tempel, hvis tag går næsten helt ned til jorden, en typisk byggemåde i Luang Prabang.

Templet er Buddhistisk, og er et aktivt tempel, med mange munke tilknyttet. Ved siden af templet ligger munkenes beboelse, og man kan let iagttage deres gøremål fra pladsen rundt omkring templet.

Inden frokost en tur rundt om Wat Mai Templet og et besøg på et marked.

Midt i Luang Prabang, ligger den ophøjede stupa på Mount Phousi, som vi går til toppen af.

Her er der et smukt skue ud over den gamle kongeby og Mekong Floden.

På toppen af Mount Phousi, findes mange helligdomme og votive statuer, omkransende den gyldne stupa på toppen.

Resten af dagen er på egen hånd.

Om aftenen kan det anbefales at gå på natmarked i byen, hvor mange spændende ting kan købes. Den fantastiske afslappede stemning der kendetegner Luang Prabang er også værd at nyde.

 

Dag 14. Fortæring: B,L (Morgenmad og Frokost) (Luang Prabang / Pak Ou Caves / Xiengmene)

Efter morgenmad til Mekong floden, hvor man stiger ombord på en flodbåd for at sejle op af floden.

Mekong Floden, en spænden oplevelse på en af østens store floder, der har sit udspring i Tibet, og ender i deltaer sydvest for HCMC i Vietnam.

Første stop er ved Xiengmene, hvor Wat Long Khun et specielt tempel, med tilknytning til den gamle kongefamilie i Luang Prabang og til limstenshulen Than Sakkarin samt en tur igennem landsbyen Ban Xiengmene gøres.

Her spises en medbragt picnic frokost.

Om bord på båden igen og videre op af Mekong floden. Det er fantastisk at opleve de uberørte og rolige flodbreder, med tæt bevoksning ned til floden. I land, og opleve de mystiske Pak Ou huler, to huler forbundet, hvor 1000 vis af gyldne buddha figurer i forskellige former pryder siderne. Mange af disse er efterladt af pilgrimsrejsende.

Sejlturen går også til Ban Xanghai, hvor man fremstiller den lokale risvin.

Ved ankomst tilbage til Siem Reap, køres til Ban Phanom, en lille landsby kendt for sine smukke håndvævede stoffer.

Tilbage til Luang Prabang, og aftenen på egen hånd.

 

Dag 15. Fortæring: B, D  (Morgenmad og Middag) (Luang Prabang / Vientianne)

Efter morgenmad og lidt op af formiddagen, køres til lufthavnen for at flyve til Vientianne.

QV102 13:05 /13:50.

Ankomst til Vientiane og til hotellet for check in.

Vientiane, en dejlig by, med omkring 250.000 indbyggere.

Udflugtsprogram eftermiddag.

 

Dag 16. Fortæring B,L,D (Morgenmad, Frokost) (Vientiane)

Check ud af hotellet.

Udflugt med frokost, indtil midt på eftermiddagen, hvor der er kørsel til lufthavnen.

Flyvning via Bangkok til København med Thai Airways TG575 kl 21:30

  

Dag 17. (København)

Ankomst til København kl 07:40 med Tahi Airways TG950

 

Vietnam billeder 4 

 

17 dage Pris  Enkeltværelses   Tur id
2017  DKK  DKK    
19.08. - 04.09. 19.998,00  4.200,00    SRV1701
23.09. - 09.10. 19.998,00  4.200,00    SRV1702
14.10. - 30.10. 19.998,00  4.200,00    SRV1703
11.11. - 27.11. 19.998,00  4.200,00    SRV1704
2018        
04.01. - 20.01. 20.230,00 4.600,00   SRV1801
04.02. - 20.02. 20.230,00 4.600,00   SRV1802

 

 

Inkluderet i Prisen:

 • International flyrejse fra og til  Danmark i økonomiklasse
 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Indenrigstransport i Vietnam, herunder beskrevne fly og tog
 • Bådtur i Halong Bugten, på certificeret og godkendt båd
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under opholdet, som beskrevet i programmet
 • Fortæring som nævnt i programmet
 • Transfers i hehold til programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Kendte skatter og afgifter betalt
 • Ved minimum 15 tilmeldte dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Visumgebyr for udenlandske pas
 • Visumgebyr ved indrejse i Cambodia og Laos
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom vask, telefoni og anden service
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler

Rejsernes gennemføres ved minimum 10 tilmeldte pr. rejse

 

Hoteloversigt

 

 

BY

HOTEL 3 *

Hanoi

Celia hotel

Halong Bay

Bhaya ( deluxe boat)

Da Nang

Muong Thanh hotel

Ho Chi Minh City

Le Duy

Siem Reap

Angkor Holiday

Luang Prabang

Le Sen hotel

Vientiane

Laos Orchid hotel

 

 

 
 

 

Tilmelding Vietnam Rejse

Grupperejse Vietnam

Vietnam individuelle rejser

Almindelige betingelser for rejse

Visum til Vietnam

Om Vietnam

Praktisk Info om Vietnam

Vaccinationer Vietnam

Oplevelser i Vietnam

Gebyrpolitik Vietnnam

Vietnam kort

Vietnams køkken

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100  København Ø  tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere