Home        Vietnam       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser Vietnam

Et Kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikerede teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

 Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne. Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet. Mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværket i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på. Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

 Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh. Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. To helt i top storbyer, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i, trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land,

der ofrer en fantastisk palet af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

 Sinex Rejser logo

Halong-Bay.gif
Hanoi-Vietnam.jpg
Vietnam-Badeferie.gif
Vietnam-Nihn-Bihn.jpg
Vietnam-Rismarker-1.gif
Vietnam-Rismarker-2.gif
Vietnam-rullende-1.gif
Vietnam-rullende-2.gif
Vietnam-rullende-3.gif
Vietnam-rullende-4.gif
Vietnam-rullende-5.gif
Vietnam-rullende-6.gif

 

 

 

Vietnam 15 dage

Klassisk Vietnam program (Nord og Syd)

Fantastisk dejlig 15 dages rejse til Vietnam. Denne rejse er en af de mest populære rejser til Vietnam, idet den inkluderer de mest kendte steder i Vietnam, inklusive 3 world heritage steder og Mekong flod deltaet i syd.

Rejsen starter i Hanoi, og de spændende seværdigheder der. Videre til områderne omkring Hue og Hoi An, midt i Vietnam, for til sidst at slutte af i Ho Chi Minh City.

Rejsen kan også købes som individuel rejse (individuel rejse)

 

Program

 

Dag 1. København.

Afrejse fra Københavns Lufthavn ,med Qatar Airways kl. 14:40

 

Dag 2. Fortæring (D) Middag (Hanoi)

Man ankommer med flyet fra Danmark til Hanois lufthavn Noi Bai, hvor man møder den danske rejseleder samt den Vietnamesiske lokal guide, derefter kørsel til hotellet.

Der bliver tid til afslapning resten af dagen inden der er velkomstmiddag på en god restaurant i en gammel kolonibygning. Om aftenen er der købt billetter til en traditionel marionetdukke teaterforestilling, der forgår på vand. Dette er en gammel Vietnamesisk tradition, med stykker baseret på en ældgammel kultur.

Til sidst tilbage til hotellet.

 

Dag 3. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost  (Hanoi)

Hele dagen bruges til en udflugt i Vietnams hovedstad, Hanoi. Første stop bliver til hvad der kaldes Temple of Literature, det første universitet i Vietnam, der kan dateres tilbage til det 11. århundrede., og som er en populær attraktion. Herefter til Ho Chi Minhs mausoleum, og videre til det berømte hus på piller hvor han levede og arbejdede samt til museet for Ho Chi Minh. Begge liggende i smukke omgivelser i en lille park.

Så spises der frokost

Om eftermiddagen besøges den fredsfyldte Pagode Tran Quoc Pagode, den ældste af sin slags i Hanoi, beliggende ved bredden af Hanois Ho Tay Lake.

Den forjagede gamle del af Hanoi er som en magnet på turister, bestående af et virvar af forretningsgader og restauranter i en arkitektonisk pærevælling af stilarter. Der er traditionelle huse, religiøse bygninger, kunsthåndværk workshops, hytter, kolonihuse blandet med moderne betonbygninger. Det er larmende  og hektisk, men stedet er et, det må man opleve sted.

Til sidst tilbage til hotellet. Aftenen er på egen hånd.

 

Dag 4. Fortæring: (B,L,D) Morgenmad, frokost og middag (Hanoi / Ha Long)

Efter en tidlig morgenmad og check ud af hotellet, køres der til ha Long Bugten, et af de mest spektakulære UNESCO, bevaringsværdige områder og verdens største vandområder med forrevne limstensbjerge. Efter ankomst til ha Long, går man ombord på den træjunke, der skal være ens hjem det næste døgn. Bådene der sejler i bugten, er efterligninger af gamle vietnamesiske skibe med sejl, nu foregår det mest med motor. Sejladsen ud af havnen mod de smukke klippeformationer, der rejser sig op af havet er enestående. Der lægges til ved nogle af klipperne, og der er tur ind i de kendte grotter og huler. Nogle mere kendte end andre.. Er vejret stille og godt, kan der arrangeres svømning. I bugten ligger der flydende fiskebutikker, hvor man supplere sit måltid med eget valg af fisk fra bassinerne. (Af egen lomme). Der overnattes på påden i 2 sengsværelser med eget bad og toilet.

 

Dag 5. Fortæring: (B) Brunch. (Ha Long / Hanoi)

Hele formiddagen er man på sejltur imellem de smukke bjergformationer i Ha Long Bugten.

Efter Brunch/Frokost, anløber man igen Ha Long, og går fra borde.

Der køres tilbage til Hanoi, hvor man ankommer sidst på eftermiddagen.

Resten af dagen og aften på egen hånd.

 

Dag 6. Fortæring: (B) Morgenmad (Hanoi / Hue)

Morgen på egen hånd. Check ud af hotellet.

Op ad formiddagen, er der opsamling, og kørsel til lufthavnen, hvorfra der flyves til Hue.

I Hue, opsamling i lufthavnen, og til hotellet for at gøre check in. Der er udflugt til Imperial Citadel, et kejserpalads for kejser Gia Long, der annekterede hele Vietnam i 1802, og udråbte sig selv til kejser i 1804. Paladset blev herefter opført. Området er 2,5 km på hver led, med en 10 km. lang voldgrav rundt om. Efter besøget her køres til Dong Ba Markedet, der ligger tær på Citadellet.

Don g Ba markedet er et typisk vietnamesisk grønsagsmarked, hvor der også sælges alt muligt andet. Et fantastiks folklore, med masser af gode oplevelser.

Tilbage til hotellet, og på egen hånd.

 

Dag 7. Fortæring: (B,L,D) Morgenmad, frokost og middag (Hue)

Hele formiddagen er afsat til en sejlads på The Perfume River floden up til Thien Mu Pagoden.

Perfume River er en smuk lille flod, der slynger sig smukt igennem landskabet, forbi små idyliske byer ved bredden. Der stoppes ved Thien Mu Pagoden, der er en historisk pagode i 7 etager, den højeste i Vietnam. Pagoden er bygget i 1601, på foranledning af den første gubvernør over Hue området. Der er knyttet en smuk historie til Pagoden, men den vil vi overlade til rejselederen at fortælle når man er på stedet.

Efter besøget i pagoden køres der med bus til gravene for kejser Minh Mang og kejser Kai Dinh.

Det skal bemærkes den store forskel imellem de 2 gravkomplekser, der har inspirationer fra 2 forskellige verdener.

Begge kejsere tilhører Nguyen kejserdynastiet, et af de stærkeste dynastier i Vietnams historie.

Kejser Khai Dinh kom til magten i 1916, selve konstruktionen af graven startede i 1920, og varede i 11 år. Gravmausoleet ligge smukt placeret i junglen op af en bjergside, og nås via 127 trin. Graven er bygget op i flere niveauer, og er helt ubeskrivelig flot. Inspirationen til byggeriet er baseret i Vietnamesisk Europæisk stil.

Kejser Minh Mangs grav påbegyndtes i 1840, hvor kejseren dør i 1841. Graven fuldføres derefter og står færdig i 1843. Graven består af 40 forskellige bygninger samlet i en rektangulær form. Det hele minder nærmest om en stor have, med kanaler og kvadratiske vandbassiner imellem bygningerne. Komplekset er kinesisk inspireret, betegnet som Sino-Vietnamesisk stil.

Herefter køres der tilbage til Hue, hvor et af byens gårdhavehuse besøges. Gårdhavehusene i Hue, er af egen stil og et kendetegn for Hue. Så er det tid at komme tilbage til hotellet, for at blive frisket lidt op, inden man tager til middag, i et andet gårdhavehus, hvor sidder og spiser i en meget hyggelige og afslappende omgivelser.

Tilbage til hotellet.

 

Dag 8. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost.  (Hue / Danang / Hoi An)

Efter morgenmad køres der til Danang, hvor man på vej til Danang kommer over bjergpasset Hai Van. Der køres over passet i 496 meters højde. Vejen 1A løber langs med det sydkinesisk hav.

Der stoppes, og man har en fantastisk udsigt. I Danang stoppes der ved Cham museet, hvor en stor samling af mærkværdige Hindu statuer findes.

Danang er den vigtigste by på vejen imellem Hanoi og Ho Chi Minh City, men ikke for os, så vi tager hurtigt videre mod Hoi An. Danang er især kendt, for sin rolle under Vietnamkrigen, hvor lufthavnen i Danang, blev anset for at være den travleste lufthavn i verden, med flest landinger og start pr. dag.

Efter ankomst til Hoi An, er der frokost.

Derefter en guided tur igennem den gamle bydel i Hoi An.

Hoi An er optaget på Unesco listen over bevaringsværdige ting i verden. Byen er en gammel handelsby, en gang den største i Indokina. I Hoi An, mødtes mange kulturer og folk fra hele verden, der har medført at arkitekturen i byen, indeholder lidt af det hele. I gaderne kan man stadig se de oprindelige belægninger, og havekajen er den samme som modtog skibe og rejsende fra hele verden.

Byen har mange gode restauranter, og er også kendt for at producere og forarbejde silke. Ønsker man at købe silke eller få syet noget, er dette stedet at få gjort det.

 

Dag 9. Fortæring (B) Morgenmad (Hoi An / My Son / Hoi An)

Efter morgenmad er der udflugt med guide og rejseleder til My Son helligdommen, for at se hvad der er tilbage af det forunderlige tårn. My Son Helligdommen er et Hindu tempel til tilbedelse af guden Shiva. Det menes opført i det 4 århundrede. Området som templet ligger i har igennem tiderne været et religiøst område, hvor de regerende kejsere tog til for at udføre religiøse handlinger.

Formiddagen tilbringes her, og der venes tilbage til Hoi An, hvor eftermiddagen er på egen hånd.

 

Dag 10. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost. (Hoi An / Ho Chi Minh City)

Formiddagen er til fri disposition, hvorefter der er afgang til lufthavnen for at flyve til Ho Chi Minh City. I Ho Chi Minh City er der transfer til hotellet, der ligger centralt i Distrikt 1. Resten af dagen til egen disposition.

 

Dag 11. Fortæring (B,L) Morgenmad og frokost (Ho Chi Minh City)

Efter morgenmad på hotellet, en guidet tur igennem Ho Chi Minh City.

Først et besøg på det historiske museum i Ho Chi Minh City, hvor forskellige udstillinger fra Vietnams gamle kultur og lange historie er. Derefter til museet for Vietnam krigen mod franskmænd og amerikanerne. Udstillingen er delt op i sektioner, og nogle afdelinger er temmelig barske.

Herefter er der frokost.

Om eftermiddagen tur til det travle og spændende marked Ben Thanh markedet, hvor alle muloge spændende ting kan erhverves. Et fantastisk folklore udspiller sig her. Efter markedet besøges det smukke Taoist temple, Jade Emperor templet, med udsøgte statuer, fantastiske træudskæringer og uforenelige hellige skildpadde lignende figurer. Templet går også under navnet skildpaddetemplet, og er bygget af kineserne i 1909.

Der tages tilbge til hotellet for at blive frisket op, inden man om aftenen tager til det store Ben Thanh marked, et af de mest livlige områder i Ho Chi Minh City, hvor det fantastiske folkeliv opleves.

 

Dag 12 Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost (Ho Chi Minh City/Vinh Long / Can Tho)

Efter morgenmad, check ud af hotellet. Kørsel mod Vinh Long, for at sejle en tur på Mekong Floden. Efter at have tilbragt et par dage i Ho Chi Minh City, er det dejligt at komme ud på landet.

I løbet af sejlturen, lægges til et par steder, hvor man blandt andet besøger en frugtplantage, en familie virksomhed der fremstiller forskellige ting af ler samt andre lokale småproduktioner. Alt dette giver et spændende indtryk af hvordan hverdagen er for folk der bor langs med Mekongfloden.

Der spises frokost ved floden.

Herefter køres længere ind i Mekong Deltaet til Can Tho. Inden ankomst til hotellet besøger man den gamle Khmer stilistiske pagode , der især er kendt for sine enestående dekorationer. Derefter til hotellet og check in. Aften er på egen hånd. Det er nemt at finde et godt spisested i denne spændende by.

 

Dag 13. Fortæring (B,L) Morgenmad og frokost (Can Tho / Ho Chi Minh City)

Efter morgenmad på hotellet, sejles der til det berømte Cai Rang Flydende marked i Can Tho. Dette marked er et af de 3 største flodmarkeder i Mekong Deltaet. Markedet er et fantastisk skue, hvor alle typer af frugter og grøntsager tilbydes. Der er mest travlt fra morgenstunden og indtil kl. 9.

Man kan også være heldig at møde både der sælger andre sager såsom smuglervarer mm.

Små både sejler rundt i blandt turistbådene og falbyder kolde øl og sodavand samt andre lækkerier.

Efter frokost køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor der på vejen stoppes ved den smukke gamle Vihn Trang Pagode, ca. 3. km. fra My Tho Centrum. Templet er et af de smukkeste i Vietnam, og er færdiggjort i 1850. Det breder sig over ca. 2 hektar, hvor de 5 bygninger som det består af ligger. Bygningerne er opført med 178 søjler og mange værdifulde statuer. Især træstatuerne af 18 arhats (gule hatte munke) er helt specielle. Stedet har spillet en vigtig rolle i Vietnams historie hvor Frankrig regerede i Vietnam.

Sidst på eftermiddagen ankomst til Hotellet i Ho Chi Minh City.

Middag på egen hånd.

 

Dag 14. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost (Ho Chi Minh City / Cu Chi / Ho Chi Minh City)

Efter morgenmad, køres der til de berømte Cu Chi tunneller, et indviklet system af underjordiske passager, rum og værelser, og fælder, brugt både af Vietminh (de der kæmpede mod franskmændene) og Vietcong (de der kæmpede imod amerikanerne og sydvietnameserne). Hulerne og tunnellerne blev brugt af soldater, der på den måde kunne komme, som ligesom ud af intet, skyde og forsvinde uden at blive set,

Der bliver mulighed for selv at kravle ned i tunnellerne og prøve det hele af.

Efter frokost køres der til The Cao Dai Holy See, hvor en af verdens nye religioner Caodaism holder til. Kirken er utrolig spændende, og man ankommer lige til middagsceremonien, med hundredvis af mennesker der beder. Om man er religiøs eller ikke, så er det en rigtig spændende oplevelse, og et smukt scenarie.

Efter ceremonien, kørsel tilbage til Ho Chi Minh City, og til lufthavnen

Flyvning med Qatar Airways via Doha Til København.

 

Dag 15. København

Ankomst til København kl. 13:05.

 

Vietnam billeder 6

 

15 dage Pris  Enkeltværelses   Tur id
2017 og 2018 DKK  DKK    
14.09. - 28.09. 21.800,00 4.600,00    SRV1502
21.10. - 26.10. 21.800,00 4.600,00    SRV1503
09.11. - 22.11. 21.800,00 4.600,00    SRv1504
06.01. - 20.01. 21.800,00 4.600,00    SRv1505
09.02. - 23.02. 22.500,00 5.200,00    SRv1506

 

 

Inkluderet i Prisen:

 • International flyrejse fra og til  Danmark i økonomiklasse
 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Indenrigstransport i Vietnam, herunder beskrevne fly og tog
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under opholdet, som beskrevet i programmet
 • Fortæring som nævnt i programmet
 • Transfers i hehold til programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Kendte skatter og afgifter betalt
 • Ved minimum 15 tilmeldte dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen:

 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Visumgebyr for udenlandske pas
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom vask, telefoni og anden service
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler
 Rejserne gennemføres ved minimum 10 tilmeldte pr. rejse
 

 

Tilmelding Vietnam Rejse

Grupperejse Vietnam

Vietnam individuelle rejser

Almindelige betingelser for rejse

Visum til Vietnam

Om Vietnam

Praktisk Info om Vietnam

Vaccinationer Vietnam

Oplevelser i Vietnam

Gebyrpolitik Vietnnam

Vietnam kort

Vietnams køkken

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100  København Ø  tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere