Home        Vietnam       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser Vietnam

Et Kommunistisk land med en kapitalistisk økonomi, gader med oksetrukne kærrer ved siden af luksus limousiner, oldgamle ritualer i kombination med sofistikerede teknologi, kaotisk trafik og trængsel i pagoderne – Vietnam kombinerer uden sidestykke det gamle og nye til en flot palet af fantastiske oplevelser.

 Vietnams specielle landskaber tilbyder et rigt varieret scenarie, både inde i landet men så sandelig også langs med kysterne. Høje bjergtinder, enorme plateauer, floder igennem grønne rismarker, overdådige bjerglandskaber og ikke mindst de specielle limstensbjerge i havet. Mere end 2.000 kilometer kyst, med vidunderlige strande, de fleste med det smukkeste hvide sand glidende ud i det azurblå vand.

Livet på landet har ikke forandret sig meget igennem tiderne. Vandbøfler er stadig trækdyret når rismarkerne skal pløjes, bønderne ses stadig iført de traditionelle spidse hatte, når de planter og høster ris. Håndværket i de idylliske små landsbyer, tilbyder stadig varer produceret efter oldgamle metoder.

Ca. 85% af befolkningen I Vietnam er stadig fra den oprindelige ”Kinh” befolkning, de resterende 15% består af 54 forskellige etniske grupper, der hver især har deres egne traditioner og måde at klæde sig på. Dette er en af oplevelserne i Vietnam, den store mangfoldighed, der giver en farverig oplevelse, når man rejser igennem landet.

 Hanoi er hovedstaden i Vietnam, med de store mindesmærker efter den berømte leder Ho Chi Minh. Den gamle sydlige hovedstad bærer i dag hans navn. To helt i top storbyer, der tilbyder netop den atmosfære man forventer når man rejser til det fjerne østen.

Vietnam er et sikkert land at rejse i, trods mange krige er landet i dag et meget stabilt land,

der ofrer en fantastisk palet af oplevelser, man vil huske i mange år efter.

 Sinex Rejser logo

Halong-Bay.gif
Hanoi-Vietnam.jpg
Vietnam-Badeferie.gif
Vietnam-Nihn-Bihn.jpg
Vietnam-Rismarker-1.gif
Vietnam-Rismarker-2.gif
Vietnam-rullende-1.gif
Vietnam-rullende-2.gif
Vietnam-rullende-3.gif
Vietnam-rullende-4.gif
Vietnam-rullende-5.gif
Vietnam-rullende-6.gif

 

 

 

Vietnam 13 dage

Tropisk sommer og sol inkluderet badeferie

 

Et fantastisk 13 dages program til Vietnam, med 5 dages badeferie ved pragtfulde badestrande og masser af solskin.

Om man har er til blot at dyppe tæerne i vandet og ligge under et palmetræ, tage på trekking i den nærliggende jungle, eller virkelig få svømmet i det skønne hav, ja så er dette den rigtige ferie.

Rejsen kommer også til Ho Chi Minh City, hvor store oplevelser i denne livlige og spændende by venter.

Denne rejse udbydes som grupperejse med faste afrejsetidspunkter, men kan også bestilles som en individuel rejse, for 2, 3 eller andet antal personer. I det tilfælde kan man modificere programmet som man ønsker. Sinex rejser giver med glæde et tilbud som passer til deres ønsker.

Rejsen kan også købes som individuel rejse (individuel rejse)

Datoer:

11.09.2017 - 23.09.2017

16.10.2017 - 28.10.2017

20.11.2017 - 02.12.2017

04.01.2018 - 16.01.2018

09.02.2018 - 21.02.2018

 

Pris:

Kr. 12.985,00  enkeltværelsestillæg kr. 3.200,00

 

Inkluderet i Prisen:

 

 • International flyrejse fra og til  Danmark i økonomiklasse
 • Udflugter som beskrevet i programmet
 • Indenrigstransport i Vietnam, herunder beskrevne fly og tog
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide under opholdet, som beskrevet i programmet
 • Fortæring som nævnt i programmet
 • Transfers i hehold til programmet
 • Overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • Kendte skatter og afgifter betalt
 • Ved minimum 15 tilmeldte dansk rejseleder

 

Ikke inkluderet i prisen:

 

 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Visumgebyr for udenlandske pas
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller, såsom vask, telefoni og anden service
 • Enkeltværelsestillæg
 • Egne arrangementer
 • Overvægt ved flyrejser i henhold til gældende regler

 Rejserne gennemføres ved minimum 10 tilmeldte pr. rejse

 

Program

 

 

 

Dag 1.

Afrejse fra København med Qatar Airways via Doha til Ho Chi Minh City.

 

Dag 2. Fortæring: D. (middag)

Ankomst til Tan Son Nhat lufthavnen i Ho Chi Minh City. I lufthavnen bliver man modtaget af lokal guide og rejseleder, hvorefter der er kørsel til hotellet.

Resten af dagen slappes der af, inden der serveres velkomstmiddag.

 

Dag 3. Fortæring: (B,L), Morgenmad og frokost (Ho Chi Minh City)

Efter morgenmad på hotellet, en guidet tur igennem Ho Chi Minh City.

Først et besøg på det historiske museum i Ho Chi Minh City, hvor forskellige udstillinger fra Vietnams gamle kultur og lange historie er. Derefter til museet for Vietnam krigen mod franskmænd og amerikanerne. Udstillingen er delt op i sektioner, og nogle afdelinger er temmelig barske.

Herefter er der frokost.

Om eftermiddagen tur til det travle og spændende marked Ben Thanh markedet, hvor alle muloge spændende ting kan erhverves. Et fantastisk folklore udspiller sig her. Efter markedet besøges det smukke Taoist temple, Jade Emperor templet, med udsøgte statuer, fantastiske træudskæringer og uforenelige hellige skildpadde lignende figurer. Templet går også under navnet skildpaddetemplet, og er bygget af kineserne i 1909.

Til sidst besøges en workshop hvor man ser hvordan fremstillingen af Lakmøbler udføres. Lakmøbler er et traditionelt Vietnamesisk håndværk.

Efter dette til bage til hotellet og på egen hånd resten af dagen.

 

Dag 4. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost. (HoChi Minh City/Vinh Long/Can Tho)

Efter morgenmad, check ud af hotellet. Kørsel mod Vinh Long, for at sejle en tur på Mekong Floden. Efter at have tilbragt et par dage i Ho Chi Minh City, er det dejligt at komme ud på landet.

I løbet af sejlturen, lægges til et par steder, hvor man blandt andet besøger en frugtplantage, en familie virksomhed der fremstiller forskellige ting af ler samt andre lokale småproduktioner. Alt dette giver et spændende indtryk af hvordan hverdagen er for folk der bor langs med Mekongfloden.

Der spises frokost ved floden.

Herefter køres længere ind i Mekong Deltaet til Can Tho. Inden ankomst til hotellet besøger man den gamle Khmer stilistiske pagode , der især er kendt for sine enestående dekorationer. Derefter til hotellet og check in. Aften er på egen hånd. Det er nemt at finde et godt spisested i denne spændende by.

 

Dag 5. Fortæring (B,L) Morgenmad og frokost (Can Tho / Ho Chi Minh City)

Efter morgenmad på hotellet, sejles der til det berømte Cai Rang Flydende marked i Can Tho. Dette marked er et af de 3 største flodmarkeder i Mekong Deltaet. Markedet er et fantastisk skue, hvor alle typer af frugter og grøntsager tilbydes. Der er mest travlt fra morgenstunden og indtil kl. 9.

Man kan også være heldig at møde både der sælger andre sager såsom smuglervarer mm.

Små både sejler rundt i blandt turistbådene og falbyder kolde øl og sodavand samt andre lækkerier.

Efter frokost køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor der på vejen stoppes ved den smukke gamle Vihn Trang Pagode, ca. 3. km. fra My Tho Centrum. Templet er et af de smukkeste i Vietnam, og er færdiggjort i 1850. Det breder sig over ca. 2 hektar, hvor de 5 bygninger som det består af ligger. Bygningerne er opført med 178 søjler og mange værdifulde statuer. Især træstatuerne af 18 arhats (gule hatte munke) er helt specielle. Stedet har spillet en vigtig rolle i Vietnams historie hvor Frankrig regerede i Vietnam.

Sidst på eftermiddagen ankomst til Hotellet i Ho Chi Minh City.

Middag på egen hånd.

 

Dag 6. Fortæring: (B,L) Morgenmad og frokost (Ho Chi Minh City / Cu Chi / Ho Chi Minh City)

Efter morgenmad, køres der til de berømte Cu Chi tunneller, et indviklet system af underjordiske passager, rum og værelser, og fælder, brugt både af Vietminh (de der kæmpede mod franskmændene) og Vietcong (de der kæmpede imod amerikanerne og sydvietnameserne). Hulerne og tunnellerne blev brugt af soldater, der på den måde kunne komme, som ligesom ud af intet, skyde og forsvinde uden at blive set,

Der bliver mulighed for selv at kravle ned i tunnellerne og prøve det hele af.

Efter frokost køres der til The Cao Dai Holy See, hvor en af verdens nye religioner Caodaism holder til. Kirken er utrolig spændende, og man ankommer lige til middagsceremonien, med hundredvis af mennesker der beder. Om man er religiøs eller ikke, så er det en rigtig spændende oplevelse, og et smukt scenarie.

Efter ceremonien, kørsel tilbage til Ho Chi Minh City.

Resten af dagen på egen hånd.

 

Dag 7. Fortæring: (B) Morgenmad (Ho Chi Minh City / Mui Ne Beach (Phan Thiet)

Efter morgenmad og check ud af hotellet, køres der mod Phan Thiet og Mui Ne Beach. Køreturen er på ca. 3 timer. Nu gælder det om at komme til kysten ved det Sydkinesiske Hav, fro at nyde badelivets glæder. Området har nogle af de bedste badestande i VVietnam, og strækker sig 18 kilometer langs med kysten til det Sydkinesiske Hav.

Området indeholder også en antal golfbaner, men formålet her er at slappe af ved vandet, gå ture langs med stranden og nyde den gode mad, fra et stort antal forskellige restauranter.

Ankomst over frokosttid, og check in på hotellet.

 

Dag 8 – Dag 11. Fortæring: (B) Morgenmad (Mui Ne Beach)

Afslapning og dage på egen hånd til badning og anden fritidsfornøjelse.

 

Dag 12. Fortæring: (B) Morgenmad (Mui Ne Beach)

Check ud af hotellet.  ved frokosttid køres til Ho Chi Minh City og

Videre til lufthavnen for at flyve til København.

Der flyves med Qatar Airways via Doha til København.

 

Dag 13 København

Landing i København kl. 13:35

  

Vietnam billeder 5 

 

Hotelliste

 

 • Ho Chi Minh City: Liberty Central Hotel (**** Centralt beliggende – Deluxe room)
 • Can Tho: Golf Hotel (*** Ligger ved breden af Hau River – Deluxe room)
 • Mui Ne: Sea Horse Resort  (****Mindre resort i Muine Ne Beach - Attraktiv have og Bungalov hotel)

 

 

 

Tilmelding Vietnam Rejse

Grupperejse Vietnam

Vietnam individuelle rejser

Almindelige betingelser for rejse

Visum til Vietnam

Om Vietnam

Praktisk Info om Vietnam

Vaccinationer Vietnam

Oplevelser i Vietnam

Gebyrpolitik Vietnnam

Vietnam kort

Vietnams køkken

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100  København Ø  tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere