Home        Indien       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser

Sinex Rejser logo


Indien er en af de mest fabelagtige steder at besøge, hvis man vil opleve eventyrlige paladser,
drømmeagtige byer, hellige asketer.
Man kan endvidere også opleve ufattelig skønhed og rigdom, samt være forberedt på også at
opleve stor fattigdom. Indien er et land, hvor hinduer, kristne, buddhister, hjemløse,
forretningsfolk, bollywood-stjerner og hellige køer lever side om side.
Som turist i Indien vil man opleve at indbyggerne er utrolige gæstfrie, nysgerrige og venlige, de er i sig selv med til at give én en helt speciel oplevelse.
Shopping i Indien er en sand fornøjelse, da lommerpengene rækker langt i Indien.
Her kan man få fornøjelsen af at købe vævede tæpper, krydderier, lædervarer som er nogle af de typiske souvenirs at tage med sig hjem. man får også mulighed
for at få skræddersyet en helt ny garderobe, dog er det vigtigt at forhandle om priserne.
Kort sagt , Indien er til de store oplevelser, der vil stå i ens hukommelse mange år efter at rejsen er sluttet.

 

 
Agra-port-til-Taj-Mahal.gif
Back-water-kerala-2.gif
Backwater-Kerala.gif
Det-Gyldne-Tempel.gif
Det-røde-fort-Agra,-samling.gif
Det-Røde-fort-Agra.gif
Fantastiske-rejser-til-Indien-500-x-310.jpg
Gateway-to-India.gif
House-of-Winds.gif
Jaipur-Fort.gif
Paladset-Jaipure.gif
Taj-Mahal-500-x-310.jpg
Tiger-Rathambhore.gif
Victoria-Station.gif

 

Indien Det Gyldne Tempel

Golden tempel Amritsar
 

En utrolig spændende rejse til den gyldne trekant i det nordlige Indien, i området omkring Delhi.

Lokalt i Indien befinder man sig i delstaterne Uttar Pradesh, Punjab og Rajasthan.

Rejsen starter i Delhi, hvor både New Delhi og det gamle Delhi, fra Mogulerne tid besøges. New Delhi er grundlagt af englænderne i begyndelsen af det 20. århundrede, med brede boulevarder og pompøse bygninger, af britisk design.

Rejsen fra Delhi går til Amritsar i Punjab provinsen, tæt på grænsen til Pakistan. I Indien er togrejse en af de store oplevelser, og rejsen til Amritsar, sker med det prestigefyldte Shatabdi Express tog.

I Amritsar, er den store oplevelse at besøge det Gyldne Sikh tempel, hvor også en ceremoni overværes. Ved grænsen til Pakistan, finder en anden stor oplevelse sted, nemlig vagtskiftet. Dette traditionelle skue, er fantastisk at opleve.

Videre til Agra går rejsen, hvor man finder nogle af de mest unikke seværdigheder i Indien, imellem disse selvfølgelig Taj Mahal i Agra.

Historien om den store kærlighed imellem fyrsten og han smukke brud fortælles flere gange undervejs, og man får ved selvsyn at se, hvad kærlighed uden grænser kan formå.

I Jaipur også kaldt den lyserøde by, rider man på elefant op til den fantastiske borg og samtidig bolig for en af de mægtigste maharajer i Indiens historie.

I det indre Jaipur, besøges det gamle palads, samt hovedgaden med de maleriske bygninger.

Fra Jaipur, går denne pragtfulde rejse videre til Mandawa, ca. 190 kilometer fra Jaipur, igennem maleriske landskaber, og det landlige Indien.

Midt i Mandawa, ligge det gamle fort, nu optaget på listen over bevaringsværdige bygninger i verden.

Fortet er smukt, med mange malerier og freskoer.

Rejsen går med bil tilbage til Delhi, og derfra hjem til de hjemlige himmelstrøg.

Herefter er det tid til at fordøje alle de spændende indtryk og oplevelser denne dejlige rejse har bibragt en.

 

 

Inkluderet i Prisen

 

 • Flyrejse København - Delhi t/r i økonomiklasse
 • 9 overnatninger på hotel (se hoteliste) i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • 1 flyvetur imellem Amritsar og Delhi i økonomiklasse
 • Togtur imellem Delhi og Amritsar
 • Entre til seværdigheder betalt
 • 1 elefantridning i Jaipur (2 personer pr. elefant
 • Helpension
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide, foruden dansk rejseleder
 • Kendte skatter og afgifter
 • Udflugter i følge program
 • Transfers og kørsel i henhold til program

 

Ikke inkluderet i prisen

 

 • Visum til Indien (se visum)
 • Rejse og afbestillingsforsinkringer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller (såsom internet(hvis begyr), telefoni, minibar, vaskeri mm.
 • Drikkepenge til guider og chauffører (beregn ca. 60 USD) pr. deltager
 • Egne arrangementer
 • Ekstraarrangementer
 • Overvægt i henhold til gældende regler
 • Enkeltværelsestillæg
 • Personlige fornødenheder

 

Dag 1 -  Afrejse fra København 

Afrejse med Finnair AY2266 kl. 17:10 til Helsinki

I Helsinki er der transfer til Finnair AY021 til Delhi, med afgang kl. 20:10.

 

Dag 2 - Ankomst til Delhi

Ankomst til Delhi med Finn Air AY021 kl. 05.25. Ankomst og modtagelse ved rejseleder og efterfølgende  transport til hotellet. Formiddagen fri til at komme over jetlag, hvor man har mulighed for at hvile sig.  Om eftermiddagen bliver der en sightseeing til det gamle Delhi grundlagt af mogulerne. Turen går  bl.a.  til Rajghat, som er stedet for kremation af Mahatma Gandhi. Videre til Jamia Masji, der er største moské i Indien. Til sidst en rickshaw tur igennem de smalle gader ved Chandni Chowk markedet i Old Delhi.

Derefter tilbage til hotellet. Middag.

 

Dag 3 - Delhi - Amritsar

Morgen sightseeing i New Delhi, hvor man har mulighed for at opleve Lotus templet fra 1986 et tempel åben for tilbedelse af hvilken som helst religion. Templet ligner en naturligvis en kæmpe lotusblomst. Besøg ligeldes til Sikh templet der påbegyndtes i 1783. templet rejer sig flot og er let genkedeligt med de flotte gyldne kupler. Templet ligger tæt på Connaught Circus, et kendt shopiingområde, India Gate, mindesmærkey for de 70.000 soldater der døde i engelsk tjeneste under 1. verdenskrig. Endvidere kørsel forbi præsidents hus, parlamentet og andre offentlige bygninger, hvor de forskellige ministre bor.  Der vil være frokost på en lokal restaurant og om eftermiddagen er der transfer til New Delhi jernbane station for at komme med det i Indien prestigefyldte tog 2013 Shatabdi Express train kl. 16.30 til Amritsar. Under togturen vil der være eftermiddags te og aftensmad, det er inkl. i togbilletten. Ankomst til Amritsar  kl. 22.35.  På station møde med lokalguiden og transfer til hotellet. 

 

Dag 4 - Amritsar

Morgen sightseeing i byen, hvor man oplever Jalianwala Bagh og det berømte Golden Tempel også kaldt Sikh tempel. Templet er det åndelige og kulturelle center for Sikherne religion. Templet stod først færdigt i 1601. I Golden tempel, kan man besøge adskillige bygninger inkl.  køkkenet og andre faciliteter hvor tusinde af mennesker tilbydes fri mad hver dag,  uanset hudfarve, tro og klasse.  Man regner med at ca. 25.000 mennesker hver dag får mad på stedet. Efter frokost, kørsel til Wagah grænsen for at opleve vagtskiftet af indiske soldater på grænsen mellem Indien og Pakistan.  Der er ca. 30 km. fra Amritsar til grænsen, der er den eneste landevejsforbindelse imellem Indien og Pakistan. Det er et spektulært skue, som skal opleves. Efter dette returnering til hotellet.

Der vil i dga være aftensmad omkring kl. 21, Derefter deltagelse i aftenceremonien og overvære oplæsningen af den hellige bog, også kaldt The Granth Sahib i Det Gyldne Tempel. Denne Ceremoni finder sted hver aften. Turen til templet vil foregå i Rickshaw.

 

Dag 5 - Amritsar - Delhi - Agra

Efter tidlig morgenmad transfer til Amrisar lufthavnen for at nå flyet Kingfisher IT 2318 kl. 09.05/10.20 til Delhi.

Ankomst til Delhi mødes i lufthavnen med guide for at køre til Agra som er ca. 200 km og turen varer 4-5 timer. Mulighed for stoppe på vejen for frokost på en lokal restaurant eller restaurant et motel på vejen. Ankomst til Agra og indcheckning på hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Dag 6- Agra

Morgen  sightseeing i Agra fort, også kendt som det røde fort og et af de mest betydningsfulde fort i Indien. Det er ikke helt klart hvornår fortet er opført, men allerede for næsten 1000 år siden kan man finde optegnelser om det. Det har igennem tiderne været benyttet af de herskende regenter, bl.a. til at opbevare værdigenstande, samt mønter præget blev distribueret herfra. Herefter til nok verdens mest berømte monument for kærlighed Taj Mahal, der ikke ligger langt fra det røde fort. Taj Mahal dagens højdepunkt, som er konstrueret af Shah Jahan, til minde for hans 3. kone Mumtaz Mahal.  Taj Mahal blev påbegyndt i 1631 og tog 22 år at fuldføre.

Man vil også få mulighed for at besøge en marmorfabrik for at se hvordan det rå maramor bearbejdes til et færdigt produkt.  Aftenen er til fri disposition, der er dog mulighed for at besøge graven for Itima ud Daulah.

Dette palads er udført i hvidt marmor, og er ofte betegnet som lille Taj Mahal, eller en forløber fro Taj Mahal.

Aftensmad vil være på en fin indisk restaurant.

 

Dag 7- Agra/Jaipur

Efter morgenmaden forlades Agra for at køre til Jaipur, som ligger ca. 235 km herfra hvilket tager ca. 5 timer.  Der stoppes ved Fatehpur Sikri, hvor man kan opleve den tidligere regeringsby under Mughal styret, bygget af Mughal Emperor også kaldt ”The Akber” i 1569 og videre. Mange af bygningerne er opført i røde sten, og har en meget stringent arkitektur, især inspireret af det persiske rige, men drejet på indisk vis.

Der er frokost på en lokal restaurant eller restaurant på et motel på vejen til Jaipur.  Der køres en lille afstikker på vejen for at give mulighed for at se landsbyen Peharsar. Her kan man gå en tur igennem landsbyen og få et indblik i indbyggernes liv og besøge en lokal skole.

Kørelsen fortsætter til Jaipur og ved ankomst indcheckning på hotellet.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition.

 

Dag 8- Jaipur

Morgenen går med at besøge Amber fortet i Jaipur. Det sidste stykke af vejen til fortet foregår på elefant ryg.

Fortet er bygget i 1592 af Raja Man Singh. Fortet ligger højt og overser søen Maota Lake på frontsiden. Fortet er delt op i 4 sektioner, med hver sin gårdsplads.

Efter besøget på fortet er der være mulighed for shopping i  byen Jaipur, der er enhver shoppers paradis.  Frokost på en lokal restaurant i Jaipur, efterfølgende videre for sightseeing resten af Jaipur. Her kan de opleve City Palace, Jantar Mantar, Hawa Mahal, som bliver kaldt for Vindens eller brisens Palads.  Bygget i 1799 af Maharaja Sawai Pratap Singh. Paladset r udført i røde og lyserøde sten, og er helt enestående.

Herefter går turen med guiden på gåben igennem The pink City i en times tid, for at opleve lokale markeder og bazaar.

Inden aftensmaden kan man deltage i evening Aarti i Birla templet, en religiøs ceremoni, som er meget spændende og interessant. Efterfølgende vil der være aftensmads på en lokal restaurant med Rajasthani folkemusik og dans. 

 

Dag 9- Japur/Mandawa

Efter morgenmaden forlades Jaipur for at køre til Mandawa, som ligger 180 km væk,  turen varer omkring 4 timer. På vejen køres forbi, og md stop i Nawalgarh for at opleve gamle malede palæer, som bliver kaldt havelis.

Havelis er smukke huse eller små palæer, meget stærkt dekoreret, med stor indflydelse fra Persin og mellemøsten.

Nawalgarth er også kendt for sine smukke frekoer, og betegnes som den gyldne by i Rajasthan.

Efter besøg og frokos videre mod Mandawa.

Ved ankomst i Mandawa er der indcheckning på hotel. 

Eftermiddagen går på at besøge flere smukke malede palæer i Mandawa og gåtur gennem den lille by, hvor kun omkring 20 tusinde indbyggere bor. 

I Mandawa findes ligeledes et berømt fort, som besøges. Fortet er ikke så gammelt, bygget i 18 hunderede tallet, men smukt dekoreret med freskoer, udskæringer og spejleffekter.

 

Dag 10- Mandawa/Delhi

 

Morgenen er til fri til disposition.

Op af formiddagen forlades Mandawa og der køres til Delhi, en tur på 250 km og turen varer ca. 5 timer. Ved ankomst til Delhi indcheckning på hotel og resten af eftermiddagen er til fri disposition. Nu er muligheden der til at gøre egne oplevelser, og se mere af denne spændende by på egen hånd. Der vil være farvel middag på en lokal restaurant om aftenen.

 

Dag 11- Delhi/Danmark

Efter morgenmaden kørsel til lufthavnen, for at flyve med Finn Air kl. 10.40 til Danmark, via Helsinki

 

 

Hoteller  
Delhi     :         The Park Land Hotel {3*}        1 nat

Amritsar  :        The M K Hotel       {4*}            2 nætter
Agra      :         Hotel Howard Park Plaza {4*}   2 nætter
Jaipur    :         Hotel Mandawa Haveli {Heritage} = 2 nætter
Mandawa   :     Hotel Mandawa Haveli {Heritage} = 1 nat
Delhi     :         The Ashok Country Resort {4*}   = 1 nat

Billeder Indien 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grupperejser til indien

Individuelle rejser til Indien

Tilmelding til Indien

Visum til Indien

Praktiske informationer Indien

Oplevelser i Indien

Rejseområder i Indien

Det Indiske køkken

Beingelser

gebyrpolitik

betaling

 

 

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100 København Ø tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber
SL_CA/B TestningSmartlook2 år

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

OK Læs mere