Home        Indien       Grupperejser        Visum         Oplevelser         Individuelle rejser        Sinex Rejser

Sinex Rejser logo


Indien er en af de mest fabelagtige steder at besøge, hvis man vil opleve eventyrlige paladser,
drømmeagtige byer, hellige asketer.
Man kan endvidere også opleve ufattelig skønhed og rigdom, samt være forberedt på også at
opleve stor fattigdom. Indien er et land, hvor hinduer, kristne, buddhister, hjemløse,
forretningsfolk, bollywood-stjerner og hellige køer lever side om side.
Som turist i Indien vil man opleve at indbyggerne er utrolige gæstfrie, nysgerrige og venlige, de er i sig selv med til at give én en helt speciel oplevelse.
Shopping i Indien er en sand fornøjelse, da lommerpengene rækker langt i Indien.
Her kan man få fornøjelsen af at købe vævede tæpper, krydderier, lædervarer som er nogle af de typiske souvenirs at tage med sig hjem. man får også mulighed
for at få skræddersyet en helt ny garderobe, dog er det vigtigt at forhandle om priserne.
Kort sagt , Indien er til de store oplevelser, der vil stå i ens hukommelse mange år efter at rejsen er sluttet.

 

 
Agra-port-til-Taj-Mahal.gif
Back-water-kerala-2.gif
Backwater-Kerala.gif
Det-Gyldne-Tempel.gif
Det-røde-fort-Agra,-samling.gif
Det-Røde-fort-Agra.gif
Fantastiske-rejser-til-Indien-500-x-310.jpg
Gateway-to-India.gif
House-of-Winds.gif
Jaipur-Fort.gif
Paladset-Jaipure.gif
Taj-Mahal-500-x-310.jpg
Tiger-Rathambhore.gif
Victoria-Station.gif

 

Indien Rejse 1 Indiens Tiger

Taj mahal

En utrolig spændende rejse til den gyldne trekant i det nordlige Indien, i området omkring Delhi.

Lokalt i Indien befinder man sig i delstaterne Uttar Pradesh og Rajasthan.

Rejsen starter i Delhi, hvor både New Delhi og det gamle Delhi, fra Mogulerne tid besøges. New Delhi er grundlagt af englænderne i begyndelsen af det 20. århundrede, med brede boulevarder og pompøse bygninger, af britisk design.

Rejsen fra Delhi går både til Jaipur og Agra, hvor man finder nogle af de mest unikke seværdigheder i Indien, imellem disse selvfølgelig Taj Mahal i Agra.

Historien om den store kærlighed imellem fyrsten og han smukke brud fortælles flere gange undervejs, og man får ved selvsyn at se, hvad kærlighed uden grænser kan formå.

I Jaipur, ridder man på elefant op til den fantastiske borg og samtidig bolig for en af de mægtigste maharajer i Indiens historie.

Tigre er jo Indien, så rejsen går også til den smukke nationalpark Rathambhore, hvor safariture bringer en til Tigerens egne jagtmarker. Det er en fantastisk oplevelse at få øje på en tiger i krattet, og følge den på dens vej, måske til floden for at drikke. Billederne man efterfølgende har, er et stærkt minde om denne oplevelse.

Togrejse i Indien, er helt specielt. De smukke luksustog finder ikke deres lige mange andre steder. Så derfor skal man have denne oplevelse med, og tage med toget fra Agra til Varanasi.

Her er det den maleriske Ganges flod der skal besøges. En sejltur på floden er et en del af rejsen, samt de specielle områder langs med flodens breder.

Rejsen går med fly tilbage til Delhi, og derfra hjem til de hjemlige himmelstrøg.

Herefter er det tid til at fordøje alle de spændende indtryk og oplevelser denne dejlige rejse har bibragt en.

  

Inkluderet i Prisen

 • Flyrejse København - Delhi t/r i økonomiklasse
 • 8 overnatninger på hotel (se hoteliste) i delt dobbeltværelse memorgenmad
 • 1 overnatning i tog imellem Agra og Varanasi
 • 1 flyvetur imellem Varanasi og Delhi i økonomiklasse
 • Entre til seværdigheder betalt
 • 1 elefantridning i Jaipur (2 personer pr. elefant)
 • 2 safariudflugter i Ranthambore National Park
 • 1 bådtur på Ganges
 • Helpension
 • Assistance fra engelsktalende lokalguide, foruden dansk rejseleder
 • Kendte skatter og afgifter
 • Udflugter i følge program
 • Transfers og kørsel i henhold til program

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Visum til Indien (se visum)
 • Rejse og afbestillingsforsinkringer
 • Drikkevarer
 • Forbrug af service på hoteller (såsom internet(hvis begyr), telefoni, minibar, vaskeri mm.
 • Drikkepenge til guider og chauffører (beregn ca. 60 USD) pr. deltager       
 • Egne arrangementer
 • Ekstraarrangementer
 • Overvægt i henhold til gældende regler
 • Enkeltværelsestillæg
 • Personlige fornødenheder

 

Dag 1 - Afrejse fra København

Afrejse med Finnair AY666 kl. 13:20 til Helsinki

I Helsinki er der transfer til Finnair AY021 til Delhi, med afgang kl. 20:15. 

 

Dag 2 - Ankomst til Delhi

Frokost og middag inkluderet

Ankomst til Delhi med Finn Air AY021 kl. 05:25. Ankomst og modtagelse ved rejseleder og efterfølgende  transport til hotellet. Formiddagen fri til at komme over jetlag, hvor man har mulighed for at hvile sig.  Om eftermiddagen bliver der en sightseeing til det gamle Delhi grundlagt af mogulerne. Turen går  bl.a.  til Rajghat, som er stedet for kremation af Mahatma Gandhi. Videre til Jamia Masji, der er største moské i Indien. Til sidst en rickshaw tur igennem de smalle gader ved Chandni Chowk markedet i Old Delhi.

Derefter tilbage til hotellet. Middag.

 

Dag 3 - Delhi - Jaipur

Helpension

Efter morgenmaden forlader man Dehli og bliver transporteret til Jaipur, som er ca. 270 km fra Delhi. Køreturen varer 6 timer.  Undervejs på køreturen bliver der et stop på en lokal restaurant, hvor der vil være  frokost/forfriskninger. Undervejs stoppes der også for at se nogle af de berømte Havelis( Store villaer eller små palæer) smukt dekoreret i farver og med freskoer. Landskabet på turen er afvekslende med bjerge i baggrunden, og spændende landskabsscenarier. Ankomst til Jaipur midt på eftermiddagen og check ind på hotellet. Tiden er til fri disposition resten af dagen, og en god  mulighed for at gå en tur igennem den lyserøde by, som byen også kaldes.

Middag i Jaipur.

 

Dag 4 - Jaipur

Helpension

Efter morgenmaden vil der være en udflugt til Amber fortet. Der vil være muligheder for at ride på elefanter fra foothill af Aravallis til indgangen af fortet. Afstanden til fortet fra Jaipur er 11 km. Amber fort var en del af den gamle hovedstad Jaipur. Konstruktionen af fortet begyndte i 1592 af Raja Man Singh, der var en slags lokal konge i Jaipur. Fortet er et  enestående eksempel på Rajput arkitektur.  Hele eftermiddagen består af en tur i Jaipur , besøg i City Palads, som er et museum med omfattende kollektioner af kunst, tæpper,  emaljearbejder og våben. Besøg til Jantar Mantar- observatorium der er bygget af Maharaja Jai Singh i 1728 og facaden af Hawa Mahal. Observatoriet er bygget omkring 1728, og dannede grundlag for præcise målinger af solen, samt kortlægning af Indien.

 

Dag 5 - Jaipur - Ranthambhore

Helpension

Efter morgenmaden forlades Jaipur og der køres til Ranthambhore. Køreturen er på 170 Km og tager ca. 4 timer. Undervejs vil der være stop, så man har mulighed for at købe forfriskninger samt et stop for at besøge en lokal skole,. Efterfølgende  fortsætter køreturen til Ranthambhore. Der ankommes til hotellet om aftenen og der gøres check ind på hotellet. Aftensmad og overnatning i Rathambhore.

 

Dag 6 - Ranthambhore

Helpension

Morgen og eftermiddagen går ved game drives til National Parken. Køreturen i parken foregår i en åben safaraibus eller lignendeogså kaldet en canter bus, hvor man har mulighed for at opleve de vilde dyr i parken, på nær hold. Hver bus har 14 siddepladser. Aftensmad og overnatning på hotellet ved Rathambhore Parken.

 

Dag 7 - Ranthambhore - Agra

Helpension

Efter morgenmaden forlades Ranthambhore  og der køres til Agra, som er 270 km væk. Køreturen varer 5-6 timer. Der køres en afstikker fra ruten for at besøge den efterladte Mughal by i Fatehpur Sikri. Byen blev bygget af Emperor Akbar i 1569. Det var den gamle hovedstad i Moghuls men blev forladt efter 15 år, bl.a. pga. mangel på vand. Hovedstaden blev herefter Agra. Man kan opleve de yndefulde bygninger samt den smukke grav for Salim Christi. Derudover får man mulighed for at opleve Panch Mahal og andre paladser, som stadig har bibeholdt dens originalitet. Dagens højdepunkt er Taj Mahal, som er konstrueret af Shah Jahan, til minde om hans kone Mumtaz Mahal.  Konstruktionen af Taj begyndte i 1631 og var ikke færdigbygget før 1653. Her får man mulighed for at opleve monumentet ved solnedgang. Ankomst til Agra vil være sidst på eftermiddagen og der gøres check in på hotellet.

 

Dag 8 - Agra (Overnatning i toget til Varanasi)

Helpension

Efter morgenmaden vil der være en tur i Agra, hvor De for mulighed for at besøge det røde fort, som er bygget af Emperor Akbar i 1565, dog er der viderebygget på fortet af hans barnebarn , Shah Jahan. Fortet indeholder en hovedhal til offentlige og private publikummer, samt opbygget med mange smukke strukturer og arkitektur. Eftermiddagen er til selvstændig aktivitet.  Om aftenen er der transfer til Tundla togstation, som er 20 km væk og tager ca. 45 min i bus., Der rejses videre med tog  12401 Magdh Express tog til Mughal Saria (Varanasi). Overnatning i toget på 1st. A/C Sleeper Class. OBS: Her tildelses 2 lagner/1 pude/1 tæppe under togturen.

 

Dag 9 - Ankomst til Mughai (Varanasi)

Helpension

Ankomst til Mughal Sarai kl. 07.40. Efterfølgende transfer til hotel.

Formiddagen er til fri afbenyttelse. Om eftermiddagen vil der være sightseeing til Sarnath Templet. Templet er et vigtigt og helligt sted for buddhister og det er her Buddha,  holder sin første prædiken efter sin åbenbaring.  Om aftenen kørsel til Daswamedha Ghat og  langs River Ganges for at opleve den specielle Hindu Aarti ceremoni, som bliver afholdt ved Ghat hver aften kl. 18.30. Efter ceremonien køres tilbage til hotellet for at spise aftensmad.

 

Dag 10 - Varanasi - Delhi (med fly)

Helpension

 

Tidligt om morgenen bliver der en bådtur på den hellige flod Ganges samt gå tur igennem de smalle gader langs floden. Efterfølgende retur til hotellet for en sen morgenmad. Resten af morgen og eftermiddagen er til fri disposition. Sent om eftermiddagen er der transfer til lufthavnen i Varanasi for at flyve til Delhi. Ankomst til Dehli om aftenen. Derefter transport til  hotellet. Om aftenen en farewel middag.

 

Dag 11- Delhi - København

Morgenmad

Efter morgenmaden kørsel til lufthavnen, for at flyve med Finn Air kl. 10.30 til Danmark, via Helsinki.

Ankomst København kl. 18:25

 

Hoteller:

Delhi     :            The Ashok Country Resort {4*}         1 nat

Mandawa   :        Hotel Mandawa Haveli {Heritage}       1 nat
Jaipur    :            The Ramada Plaza {4*}                    2 nætter
Ranthambhore:     The Abrar Palace {4*}                     2 nætter

 Agra      :            Hotel Howard Park Plaza {4*}            1 nat
Train     :            Overnight on board the Train             1 nat
Varanasi  :           The Meradan Grand {4*}                  1 nat

Delhi     :             The Ashok Country Resort {4*}         1 nat

 

 

Billedekollage 1 indien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elhi     : The Ashok Country Resort {4*}   = 01 Night

 

grupperejser til indien

Individuelle rejser til Indien

Tilmelding til Indien

Visum til Indien

Praktiske informationer Indien

Oplevelser i Indien

Rejseområder i Indien

Det Indiske køkken

Beingelser

gebyrpolitik

betaling

 

 

 

 facebook        nyhedsbrev Nyhedsbrev

 

 Check my trip

 

Sinex Rejser ApS, Trondhjemsgade 11 parterre 2100 København Ø tlf: 33882266 Fax: 33882269 rejser@sinex.dk www.sinex.dk
 

1. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
minecookies.org/cookiehandtering

3. Formål med cookies på vores website:
• At gemme dine indstillinger.
• Trafikmåling og statistik.
• Målretning og frekvensstyring af annoncering.

4. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

1. This website uses cookies
Cookies are small files stored in your browser. They are used for technical, functional and analytics purposes. Cookies do not contain virusses.

2. This is how you remove or block cookies (site is in Danish)
minecookies.org/cookiehandtering

3. The use of cookies on our website:
• To save your preferences.
• Traffic measurement and statistics.
• Målretning og frekvensstyring af annoncering.

4. Personal data
Personal data is never given to a third party, unless you give authority to do so, and we never gather personal data unless you having given us this data when registering, buying or taking part in a survey etc. According to the Personal Data Protection Act you are entitled to find out what personal data can be traced to you. Should it prove that the information or data stored about you is incorrect or misleading, you are entitled to have this information corrected, deleted or blocked. You can object at any time to information about you being processed. You can also retract your agreement at any time. You can complain about how your data is handled. Complaints are made to data protection authority, ref. the Personal Data Protection Act’s § 58, Para. 1.

Vi bruger cookies. Ved at bruge vores side accepterer du vores brug af cookies.

Accepter vores cookies Læs mere